Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Een pedicure voert tijdens een behandeling ontzettend veel verschillende handelingen uit. Voeten worden gezuiverd en gemasseerd, nagels worden verzorgd en gepolijst en eelt en likdoorns worden verwijderd. Tijdens deze werkzaamheden ontstaat er veel afval, dode huidcellen, afgeschraapt eelt, teennagels en eventueel water van de motor. Dit afval moet opgevangen worden om een hygiënische werkplek te behouden. Hier hebben SlendersBeauty en Pedicuregroothandel.nl dé oplossing voor: De silicone opvangschalen.

De siliconen opvangschalen zijn flexibel en onbreekbaar en voelen altijd warm aan. Ze zijn bestand tegen alle agressieve vloeistoffen, zoals aceton en alcohol en gemakkelijk in onderhoud. U kunt de schaal het beste reinigen met neutrale zeep. De agressieve vloeistoffen tasten de kleur van de opvangschaal niet aan, deze verbleekt nooit.

Doordat de productie van de pedicure opvangschalen plaats vindt in Nederland is er grote controle over de productontwikkeling en kunnen SlendersBeauty en Pedicuregroothandel.nl de kwaliteit van het product blijven garanderen. Zij geven daarom 5 jaar volledige garantie op de siliconen opvangschalen.

De opvangschalen zijn verkrijgbaar in 5 kleuren (roze, paars, blauw, wit en groen) en zijn een must-have voor alle professionele pedicures en voetverzorgers. 

Comments


Gerelateerde artikelen