Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Ik beoefen zelf al jaren yoga en meditatie, heb een passie voor gezonde voeding en ga, indien nodig voor mijn gezondheid, naast een reguliere arts ook naar een ayurvedische arts. Deze persoonlijke interesses en leefstijl wilde ik heel graag meenemen in mijn werk, de keuze om als holistisch schoonheidsspecialiste te gaan werken was dan ook snel gemaakt.

Ik was destijds direct verkocht toen ik al googlend op de site van Lakshmi terecht kwam. Alles wat ik voor ogen had kwam samen in dit prachtige merk, waarbij uiterlijke schoonheid in verbinding staat met innerlijk welzijn. Een holistische benadering van schoonheid en wellness! Precies wat ik zocht en na een hele prettige kennismaking met Monicq, Kees en Martijn van Lakshmi Nederland was ik voor 100% overtuigd. Alles klopte; het product, de filosofie, de visie, het bedrijf, en dit alles geldt nu na 3 jaar nog steeds ! 

De ayurvedische behandelingen in mijn salon zijn zo speciaal door de unieke combinatie van ontspanning, huidverbetering en welzijn. Met aandacht voor schoonheid van binnen en van buiten, mijn clienten stappen stralend en ontspannen de deur uit. En daar word ik erg blij van!

Yolanda Vos – Ayurvedic Skincare | Face | Body 
Delfgaauwstraat 22
3037 LM Rotterdam 

t. 06-21806785 
www.yolandavos.nl 

0

Reacties


Gerelateerde artikelen