Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Sepai is een innovatief beautyconcept uit Spanje, dat huidverzorging in uw schoonheidssalon naar een hogere dimensie brengt. Dit merk pakt niet de symptomen maar juist de onderliggende oorzaken van huidveroudering aan.

De doelgerichte Sepai huidverzorging is als een ‘personal trainer’ voor de huid. Het zet huidcellen aan tot optimale prestaties en stimuleert die tot verbetering van de fundamentele huidstructuur. Sepai maakt geen gebruik van stoffen die kunnen irriteren of ingrediënten die geen daadwerkelijke voordelen bieden voor de huid zoals bijvoorbeeld parabenen, agressieve emulgatoren, van olie afgeleide stoffen en oplosmiddelen. Het gebruik van hulpstoffen wordt vermeden om zo tot formules te komen met 99% werkzame stoffen

Daarnaast is het mogelijk om een eigen aangepaste verzorging samen te stellen voor uw client, voor een optimaal resultaat. Voor de perfecte crème werden extracten gecreëerd die vanuit syringes in het product worden gespoten. De keuze, tot maximaal 3 extracten per product, maken het mogelijk om heel gericht doelen aan te pakken. Voor het gezicht: Volumising, Elasticity, Lifting, Tan Prolong en Firming. Voor het lichaam zijn nog drie extra extracten mogelijk; Slimming, Cellulite en Boobster.

De basiscrèmes worden gekozen op basis van voorkeur, huidconditie of bijvoorbeeld weersomstandigheden en bieden een crème met een lichte textuur en een matte finish of een rijkere met juist een glanzend effect. De crèmes zijn op zich al volledige verzorgingsproducten met actieve anti-aging eigenschappen. 

 

Kijk voor meer informatie op www.frenchhousecosmetics.nl.

Comments


Gerelateerde artikelen