Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Meer dan duizend salons gingen je al voor. Zij zijn al jaren overtuigd van de kwalitatief hoogwaardige ingrediënten die verwerkt zijn in de producten en behandelingen. Denk aan de Bio-Peeling behandeling die al vele mensen met huidproblemen heeft geholpen. Naast de bekende Bio-Peeling biedt Neoderma een compleet assortiment aan, bestaande uit 11 productlijnen en 10 gezichtsbehandelingen die de huid verzorgen, herstellen en verbeteren. De kracht van Neoderma is door middel van natuurlijke ingrediënten de huid te verbeteren. Onze slogan is niet voor niets 'Neoderma brengt schoonheid letterlijk terug naar de natuur’.

Maak nu kennis met Neoderma en volg de First Class Training. Tijdens de First Class Training leer je meer over de oorsprong van het merk en laten wij je kennis maken met alle producten en behandelingen. Tevens ervaar je het paradepaardje van Neoderma, de Bio-Peeling behandeling. Wij verwelkomen je graag op ons hoofdkantoor in Den Haag!

Duur: 2 dagen
Tijd: 9.00 – 16.00 uur
Kosten: € 124,-* (exclusief BTW)
Inclusief lunch

*Je ontvangt het cursusgeld terug in korting bij afname van een startersset. Om deze training te volgen dien je in het bezit te zijn van een schoonheidsspecialiste vakdiploma. Neem contact op met ons servicecenter voor de voorwaarden.

Schrijf je nu in door één van de twee inschrijfformulieren in te vullen en te mailen naar media@neoderma.nl en dan maak jij kans op de goodiebag ter waarde van: € 250,-.

Comments


Gerelateerde artikelen