Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Met je eigen vakkennis en energie een vrouw met kanker weer even laten vergeten dat ze ziek is. Haar weer even het gevoel geven dat ze geen patiënt is, maar gewoon een vrouw. Haar eigen schoonheid weer te laten zien en zelfvertrouwen te geven, ondanks het ziekteproces waar ze ze inzit. Met de actie Geef een glimlach cadeau van de stichting Look Good, Feel Better… doe je precies het bovenstaande. Heb jij je al ingeschreven als schoonheidsspecialist?

Wat kun je doen?

Om als schoonheidsspecialist deel te nemen aan dit mooie initiatief, dat ook wordt ondersteund door de Nederlandse Cosmetica Vereniging en ANBOS, maak je in de maand februari plaats voor ten minste vijf schoonheidsbehandelingen. Je hebt zelf de vrijheid om de aanmeldingen en planning van deze verwenmomenten voor vrouwen met kanker te regelen. De tijd en producten die je investeert in deze behandelingen worden niet vergoed, maar de waarde die dit voor een vrouw met kanker heeft, is uiteraard onbetaalbaar. Het is voor deze vrouwen zo’n verademing dat ze even liefdevol worden aangeraakt in een tijd waarin doktoren en verpleging op de klinische manier aan hun lichaam zit.

Ondersteuning in communicatie

Stichting Look Good Feel Better ondersteunt je vervolgens met een communicatiekit om in je salon, op social media en in de lokale media aandacht te besteden aan deze mooie actie. Vrouwen met kanker reserveren via de website zelf hun verwenmoment bij een salon naar wens die ze selecteren via postcode of op salonnaam.

Wil je jouw salon ook aanmelden voor deze bijzondere Geef een glimlach-actie? Vul via de website het inschrijfformulier in en houd wat plekken vrij in je behandelagenda. De vijf behandelingen moeten beschikbaar zijn in februari 2017.

0

Reacties


Gerelateerde artikelen