Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Begin het nieuwe jaar meteen goed met een opleiding tot schoonheidsspecialiste. Begin 2015 kun je bij de Wellness Academie direct starten met een opleiding tot schoonheidsspecialiste. Laat je goede voornemens niet vervagen, maar maak er meteen werk van. Al binnen enkele maanden kun je je diploma schoonheidsspecialiste op zak hebben. Het diploma wordt erkend door ANBOS, de beroepsorganisatie voor schoonheidsspecialisten in Nederland.

Opleiding schoonheidsspecialiste in Amsterdam
Voor een erkende opleiding tot schoonheidsspecialiste van de Wellness Academie kun je in 2015 al in januari terecht in Amsterdam. Hier gaat op 13 januari 2015 een nieuwe opleiding tot schoonheidsspecialiste van start. Deze opleiding bestaat uit een avondreeks van 24 avonden van 18:30 tot 22:30. Je kunt de opleiding daarom ook prima als omscholing volgen naast je huidige baan. Binnen een half jaar ben je alle facetten van het vak meester. Leg officieel examen af bij het TCI en met je erkend diploma kun je aan de slag binnen het professionele werkveld!

Opleiding schoonheidsspecialiste in Rotterdam
Nieuw in 2015 is de opleiding schoonheidsspecialiste in Rotterdam. Ook op deze nieuwe vestiging kun je vanaf nu profiteren van de vele voordelen van de Wellness Academie. De opleiding schoonheidsspecialiste in Rotterdam gaat van start op 11 februari 2015. Het gaat hier om een dagreeks van 16 dagen van 10:00 tot 17:00. Je wordt binnen vijf maanden helemaal klaargestoomd voor het officiële examen. Want wie wil er nu niet graag zo snel mogelijk aan de slag binnen het verrassende en gevarieerde vakgebied van schoonheidsspecialiste? Voor je het weet is het jouw verdienste om iedereen op zijn eigen manier te laten stralen!

Een dag uit het leven van een schoonheidsspecialiste
Hoe ziet een werkdag van een schoonheidsspecialiste eruit? Daar is geen eenduidig antwoord op te geven, want elke dag is anders. Elke klant is anders en heeft haar eigen wensen. De ene dag zul je druk zijn met het geven van gezichtsbehandelingen en make-up aanbrengen, terwijl de volgende dag in het teken staat van manicurebehandelingen of ontharingen. Ook andere facetten als ontspannende massages geven, pedicurebehandelingen uitvoeren en lichaamsbehandelingen geven behoren tot je diensten. Je kunt je diensten op den duur ook verder uitbreiden, bijvoorbeeld met spa-behandelingen, oosterse therapieën of gespecialiseerde massagevormen. Ook daarvoor ben je aan de Wellness Academie aan het juiste adres. De mogelijkheden zijn talloos. Je kunt je carrière zo inspirerend en uitdagend maken als je zelf wilt!

Voordelige kwaliteitsopleiding
De schoonheidsspecialiste opleiding van de Wellness Academie staat bekend als een voordelige kwaliteitsopleiding. De Wellness Academie is al vele jaren een begrip in België en staat nu ook klaar voor studenten in Nederland. Investeer in jezelf, maar betaal niet te veel voor een goede opleiding. Voor deze opleiding hoef je geen materialenpakket aan te kopen, waardoor je algauw € 700 tot € 1000 bespaart. Alles is tijdens de opleiding kosteloos voorhanden. Schoonheidsspecialiste worden iets voor jou? Laat 2015 dan jouw jaar worden en schrijf je vandaag nog in voor een van de opleidingen tot schoonheidsspecialiste van de Wellness Academie.

Comments


Gerelateerde artikelen