Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Stel je eens voor: het nieuwe beautyseizoen starten in de chille vibe van de nazomer.  Op 16, 17 en 18 september 2017 wordt Jaarbeurs Utrecht drie dagen lang omgetoverd tot een spectaculair beauty festivalterrein. Hét beauty event 3.0 waar je in een relaxte nazomersfeer inspiratie en kennis kan opdoen over je vak. Het is de plek waar je je kunt oriënteren op de mooie ontwikkelingen in de beautybranche, terwijl je er ook kunt genieten van allerlei spetterende beauty acts. Plus: goede beursaanbiedingen om je seizoen voordelig te starten. Kortom: de ideale combinatie van het nuttige en het aangename. Ben jij erbij?

Nieuw concept, nieuwe naam

We horen je denken: ‘Beauty Trade Festival…. Is dat nieuw?’ Het antwoord is ja en nee. Je herinnert je ongetwijfeld de landelijke najaarsbeurs die er ieder jaar in Jaarbeurs Utrecht was? Dit nieuwe, hippe beautyfestival voor de beauty professional is in de plaats van deze vakbeurs. Georganiseerd voor en door de beautybranche, net als de grote voorjaarsbeurs. Jaarbeurs blijft dé centrale plek waar je elkaar kunt ontmoeten, kunt kennismaken met de nieuwste producten en apparatuur, maar natuurlijk ook je voordelige inkopen kunt doen voor de herfst- en winterperiode. Vanaf dit jaar in een ontspannen festivalsfeertje met veel ruimte voor businessgerelateerde fun en entertainment. Bestel dus snel je tickets en blok je agenda! 

Save the date!

Half september lijkt nog ver weg, maar voor je het weet is het zo ver.  Zit je met je hoofd al helemaal in de zomerperiode met misschien een lekkere vakantie voor de boeg? Kom er dan nog heel even uit om zaterdag 16, zondag 17 en/of maandag 18 september te blokken in je agenda. Bestel je tickets alvast en ga met een gerust hart op vakantie, terwijl je geniet van de voorpret. Na de zomer ga je in Utrecht weer even lekker een dagje werken aan je professionaliteit en inspiratie op doen voor je vak. De tickets voor de beurs zijn vanaf volgende week te koop via www.beautytradefestival.nl.  

Verwacht het onverwachte… 

Al vanaf het moment dat je het festivalterrein op loopt, zal je merken dat Beauty Trade Festival anders is dan alle vakbeurzen die je tot nu toe hebt bezocht. We nemen je mee in de ontspannen wereld die Beauty heet en sturen je pas weer naar huis als je helemaal opgeladen bent voor het nieuwe seizoen.  Het kloppend hart van het beautyfestival is de gevarieerde festivalmarkt, met verschillende stages en theaters waar boeiende shows, presentaties of workshops plaatsvinden. Op de terrassen geven de vooraanstaande leveranciers interessante demo’s en krijg je ook heerlijke foods & drinks. Mixing business & pleasure was nog nooit zo leuk dus laat je verrassen! Hou de facebookpagina van het beursevent in de gaten voor updates!

0

Reacties


Gerelateerde artikelen