Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

SanaSlank Nederland is nu 10 jaar de leverancier van eiwitrijke producten in Nederland. Hieronder vallen 4 merknamen met ieder een eigen afslankconcept en 200 verkoop en begeleidingspunten. Bij SanaSlank zet kwaliteit, service en betrouwbaarheid graag voorop. De komende jaren zal de focus bij SanaSlank Nederland nog meer komen te liggen op professionele begeleiding.

Daarnaast is SanaSlank Nederland een exclusieve samenwerking aangegaan met Dr. Ann Lannoye, specialist en deskundige op het gebied van eiwitdiëten en met de bekende diëtiste Berdien van Wezel. Meerdere keren per jaar zullen door Dr. Ann en door diëtiste Berdien lezingen en trainingen worden gegeven om daarmee de kennis van de dieetcoaches nog verder te vergroten.

Professionele begeleiding is altijd al een belangrijk onderdeel geweest van het SanaSlank concept. Met het uitbreiden van de kennis van de dieetcoaches verwacht SanaSlank Nederland dat het percentage cliënten dat succesvol zal afvallen nog hoger zal zijn dan in de afgelopen 10 jaar.

Dit artikel is geschreven door Sophie Spanjer

Comments


Gerelateerde artikelen