Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Schoonheidssalon Natascha in Apeldoorn werkt met Lumineus Natural Cosmetics producten. In dit interview vertelt ze over zichzelf, haar keuzes en ambities. Eén ding is zeker, Natascha heeft natuurlijk een stralende start!

Hoe ben je gestart?

Natascha: ‘’Ik ben in 2008 begonnen met een particuliere opleiding tot schoonheidsspecialiste. Na een aantal tussenstops ben ik in januari 2014 gestart met mijn bedrijfsplan. Ik zocht meer uitdaging, wilde mijn eigen vaste klanten creëren en voor een eigen natuurlijke huidverzorgingsmerk kunnen kiezen. Zodoende ben ik ook bij Lumineus Natural Cosmetics gekomen – ik wilde met een product werken op natuurlijke basis.

Nu 1½ jaar later, ben ik zeer tevreden met mijn salon. Ik werk nu 3 dagen per week en mijn ambitie is om 4 dagen te vullen. Eén dag per week kan ik dan mijn administratie, Facebook en website te doen.’’

Welke keuzes heb je gemaakt?

Natascha: ‘’Ik vind het belangrijk om met mijn klanten een band op te bouwen en om samen iets moois te bereiken met de huid. Ik heb gekeken wat schoonheidssalons doen bij mij in de buurt.

Het is belangrijk dat mijn merk ook met mij mee kan groeien. Daarbij wilde ik een merk hebben dat iets compacter is. Enorm veel merken hebben vaste startorders, waarbij je veel moet afnemen. Ik wilde dat niet.

Het hoofddoel is met producten werken op natuurlijke basis, want daar is veel behoefte aan. Het is heel mooi om nu ook klanten van buiten de regio te hebben. Mijn klanten zoeken specifiek naar natuurlijke huidverzorging…

Mond op mond reclame is belangrijk, maar ook is Facebook een belangrijke manier om ervaring te delen.’’

Hoe zie je de toekomst?

Natascha: ‘’Mijn merk moet met me mee kunnen groeien en dat kan Lumineus. Het blijven ontwikkelen van nieuwe producten is belangrijk, zodat ook mijn salon kan blijven groeien. Misschien in de toekomst een mooie herenlijn of speciale zonproducten.

Ik wil mijn klanten kunnen meenemen in de Lumineus beleving en regelmatig iets extra’s kunnen aanbieden. Groen ondernemen blijft voor mij zeer belangrijk!’’

Comments


Gerelateerde artikelen