Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Wil jij je salon laten groeien maar weet je niet hoe je dit het beste kunt aanpakken? Eén ding is zeker: de vraagstukken van morgen zijn niet op te lossen met de denkmodellen van gisteren. De hoogste tijd om eens buiten je comfortzone en zelfs je eigen branche te kijken. Wie het lef heeft om zichzelf uit te dagen en grenzen te verleggen ontdekt pas echt welke verrassende mogelijkheden er zijn. Mogelijkheden waar je niet van had durven dromen! 

Exclusief event voor beautyprofessionals op 27 oktober 2016

Tijdens een exclusief netwerk event voor de beautyprofessional die haar onderneming wil laten groeien zullen de veranderingen in de professionele beautybranche uitgebreid worden besproken. En niemand minder dan Annemarie van Gaal zal haar visie geven op welke manier jij in deze veranderende markt je kansen kunt pakken. 

Annemarie van Gaal

Annemarie van Gaal is één van de meest succesvolle en bekendste zakenvrouwen van Nederland. Zij is investeerder in binnen- en buitenland en runt daarnaast haar eigen onderneming Van Gaal & Company. Bij het grote publiek is Annemarie vooral bekend van televisieprogramma’s als Dragon’s Den (KRO), Ten Einde Raad (NCRV), Een Dubbeltje Op Zijn Kant (RTL4) en Divorce Hotel (RTL4).

In de professionele beautybranche zijn er naast enkele mannelijke ondernemers vooral veel vrouwen actief.  Vrouwelijke ondernemers hebben vaak andere eigenschappen dan mannelijke ondernemers, zij zetten ook hun ‘zachte’ kant in. Wat Annemarie voor ons bijzonder maakt is dat zij gespecialiseerd is vrouwelijk ondernemerschap en dat zij als geen ander snapt wat de dilemma’s zijn waar deze vrouwelijke ondernemers mee te kampen hebben. 

Meer informatie over congres: zie www.beautyspot.nl/mkb  

0

Reacties


Gerelateerde artikelen