Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Rock & Ruddle: Premium haarborstels met echt varkenshaar, maar dan wel in felle kleuren en met leuke designs!                                                                         

Top kwaliteit

In de borstels van Rock & Ruddle worden natuurlijke varkensharen gebruikt. Deze haren zorgen ervoor dat het haar er gezond en glanzend uit ziet, omdat ze de natuurlijke oliën van de hoofdhuid verspreiden over het haar. 

De nylon haar in het centrum van elke bosje varkensaar zorgt ervoor dat klitten in zelfs het dikste haar ontrafeld worden.       

Designs

In tegenstelling tot de meeste kwaliteitsborstels die meestal zwart of bruin zijn, zijn de borstels van Rock & Ruddle uitgevoerd in leuke felle kleuren en in verschillende designs. Rock & ruddle werkt samen met verschillende designers. Op dit moment zijn er 17 verschillende designs waaruit gekozen kan worden, waaronder een nieuwe serie "Out of Africa". Daarnaast ook nieuw in het assortiment twee baby borstels.

Over Rock & Ruddle

Jackie Ruddle and Alexandra Rock ontmoetten elkaar op een feestje van gezamenlijke vrienden. Zij waren begin twintig en werkten alllebei in London. Kort daarna ging Jackie naar haar nieuwe baan bij L'Oreal en toen bleek dat Alexandra op dezelfde afdeling werkte. Sindsdien zijn ze goede vrienden.   

Nadat Alexandra haar borstel verloren was, kwamen ze erachter dat het onmogelijk was een vervanging te vinden die niet alleen van hoge kwaliteit was, maar tegelijkerijd ook leuk om te zien. Daarom besloten ze zelf hun eigen borstels van topkwaliteit te gaan produceren, maar dan met leuke en hippe designs. Rock & Ruddle was geboren!   

 

Wilt u meer informatie laat het ons dan weten dan bellen wij u terug of sturen u extra informatie op.

Direct zelf bellen of mailen kan ook: E-mail: info@beauty-import.nl; Telefoon: 06 – 19920657; website:www.beauty-import.nl

0

Reacties


Gerelateerde artikelen