Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Last van fijne lijntjes en beginnende rimpels? Ben je opzoek naar een manier om die tekenen van ouderdom, zoveel mogelijk te minimaliseren? Dan bied Medik8 de oplossing! Hun nieuwste nachtserum met een verhoogde concentratie Retinol, werkt snel absorberen en huid verjongend.

Retinol 6 TR – nachtserum
Retinol 6 TR is een nieuw nachtserum van Medik8. Het serum bevat 0,6% retinol. Wat een redelijk hoog percentage is en Retinol 6TR daarmee het sterkste retinol serum van Medik8 maakt. Het nachtserum bevat verschillende actieve ingrediënten, waaronder Vitamine E en Vitamine A, die helpen de huid te beschermen en rimpels en fijne lijntjes te verminderen. De combinatie van retinol en vitamine E leidt tot een hogere stabiliteit in vergelijking met andere retinol producten. Tevens stimuleert het de collageen- en elastine productie van de huid, waardoor de huid verstevigd wordt.

Gebruik
Retinol 6TR kan veilig gebruikt worden op het gezicht, maar is speciaal ontwikkeld voor avondgebruik. Vergeet niet om voor gebruik de huid goed te reinigen. Bovendien is het verstandig om het gebruik op te bouwen, zodat de huid kan wennen en huidirritaties te voorkomen kunnen worden. Begin met twee maal per week, bouw dit dan langzaam op tot om de dag en uiteindelijk bent u klaar voor dagelijks gebruik. Het nachtserum is  geschikt voor ieder huidtype, maar vooral effectief voor diegene die de zichtbare tekenen van huidveroudering willen minimaliseren. De verkoopprijs van Retinol 6 TR is €54,50 voor een flesje van 15ml.

Al ervaring met de Retinol 3 RT van Medik8? Dan kunt u zonder problemen direct overstappen op de Retinol 6 TR. Nog geen ervaring? Dan raden we aan die eerst uit te proberen voor u overstapt op de Retinol 6 TR.

 

Comments


Gerelateerde artikelen