Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Een verouderde huid heeft intensere zorg nodig. Zeker als de huid veel in aanraking is geweest met de zon. Medik8 heeft haar nachtserum aangepast op de behoeftes van een oudere huid. Retinol 10 TR bevat alle ingrediënten om ook die huid intensief te verzorgen en de tekenen van veroudering te minimaliseren.

Retinol 10 TR
Dit nachtserum is ontwikkeld door Medik8 om tekenen van huidveroudering te minimaliseren. Het serum bevat een extra hoeveelheid Retinol, namelijk 06,%. Dat maakt Retinol 10TR samen met Retinol 6 TR de twee sterkste retinol serums van Medik8 maakt. Het enige verschil is dat Retinol 10 TR behalve Vitamine A en Vitamine E, ook Abyssinian oil bevat. Deze plantaardige olie komt uit Ethiopië en zorgt voor een verbeterde verzorging en soepelheid van de textuur van de huid. Beide serums helpt bij het stimuleren van de productie van collageen en verhogen het niveau van het epidermale hyaluronzuur. Daarnaast helpen ze bij het minimaliseren van fijne lijntjes en worden huidstructuur, ruwheid en hyperpigmentatie verbeterd. De serums deblokkeren de poriën en reguleren de talgproductie om acne mee-eters te voorkomen.

Gebruik
Gebruiksmatig werkt de Retinol 10 TR hetzelfde als de Retinol 6 TR. Vanwege de hogere concentratie retinol, wordt aanbevolen het gebruik geleidelijk op te bouwen. Begin met twee maal per week, ga dan langzaam over tot om de dag en eindig met dagelijks gebruik. Retinol 10 TR is ontwikkeld als nachtserum, dus dient ’s avonds aangebracht te worden na het reinigen van het gezicht. Het nachtserum is geschikt voor ieder huidtype. Maar vooral voor mensen met een leeftijd boven de 40 jaar, met een zonbeschadigde of verouderde huid. De verkoopprijs van Retinol 10 TR is €59,95 voor een tube van 15ml.

Comments


Gerelateerde artikelen