Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Last van een overgevoelige huid, Rosacea of beschadigde haarvaatjes? Medik8 bied de oplossing voor al deze vervelende problemen met slechts 1 serum! Door kalmerende ingrediënten, vermindert de Redness Corrector snel en gemakkelijk een rode huid.

Redness corrector
Dit serum van Medik8 kalmeert en verzacht de huid. Het vermindert branderig gevoel en geeft snel een zichtbare vermindering van roodheid. Ook werkt het preventief tegen toekomstige uitbraken van roodheid en vermindert het serum ontstekingen. Dit product is voornamelijk geschikt voor personen die last hebben van Rosacea en andere soorten van een gevoelige huid. Mensen die veel tijd in de buitenlucht besteden en regelmatig in aanraking zijn met de zon. Maar kan ook goed gebruik worden na een peeling-, IPL- of laserbehandeling. Het serum verminderd namelijk huidgevoeligheden. Dat komt doordat de Redness Corrector bestaat uit kalmerende ingrediënten om de huid te beschermen. Zoals o.a. Vitamine E, aloë vera, azelainezuur en perfluorodecalin. Het serum is olie- en alcoholvrij en bevat groene pigmenten om roodheid te camoufleren.

Gebruik
Zorg dat de huid voor het gebruik van de Redness Corrector goed gereinigd is. De corrector kan in combinatie met alle andere Medik8 serums gebruikt worden. Draag overdag bijvoorbeeld altijd de Physical Sunscreen of de Hydr8 Day over het serum heen. Voor optimaal resultaat gebruik je de Redness Corrector dagelijks zowel ‘s morgens als ’s avonds. Het serum is verkrijgbaar in de Medik8 webshop. Voor een pompfles van 50 ml betaal je €69,95.

Comments


Gerelateerde artikelen