Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Addy van den Krommenacker lanceert parfum 'RED CARPET'

Modeontwerper Addy van den Krommenacker brengt in september 2014 een parfum op de markt onder de naam Red Carpet. Het parfum omvat glamour en sensuele, vrouwelijke allure: precies zoals een vrouw op de rode loper. Voor de feestmaanden wordt er een special ontwikkeld voor het ultieme red carpet gevoel, een echte must-have voor iedere fashionista.

Als kind droomde Addy van den Krommenacker van een wereld van schoonheid en glamour. Hij tekende prinsesjes in prachtige galajurken. Zijn droom is uitgekomen. Anno 2014 ontwerpt Addy voor menig prinses en vele sterren dragen zijn creaties op de red carpet. Wat nog ontbrak was een echte Addy-geur die zijn droom van een vrouw compleet maakt. Een vrouw die zich op en top vrouw en prinses in zijn creatie voelt.

 

Met een geur van vrouwelijke elegantie, ingetogen glamour en gereserveerde sensualiteit kan iedere vrouw wegdromen in de glamoureuze wereld van Addy. Het parfum heet daarom ook ‘Red Carpet’. De geur is evenals zijn creaties, niet overheersend maar vraagt om attentie en heeft die tijdloze elegantie waar Addy bekend om staat.

Het ‘rode-loper-gevoel’ vertaald naar een geur

Ruim drie jaar deed Addy erover om de perfecte geur te creëren. Hij bezocht verschillende parfumhuizen in Europa tot dat hij uiteindelijk de juiste neuzen vond. Deze meester parfumeurs waren in staat het gevoel van een celebrity die over de red carpet schrijdt in een prachtige creatie, te vangen in een geur.

Red Carpet is als de zijdezachte stof van een glamoureuze Addy van den Krommenacker-couture jurk. Een geur waardoor iedere vrouw zichzelf elegant, vrouwelijk en stralend als een ster op de rode loper voelt.

Een boeket van krachtige roos, zoete mimosa en intens verleidelijke ylang ylang

Het parfum opent met de betoverende, frisse akkoorden van bergamot, mandarijn en bloedsinaasappel: een opvallende topnoot die synoniem staat voor de vederlichte chiffon jurken van Addy.

Het hart van het parfum is de roos, deze krachtige bloem heeft een unieke sensualiteit zoals geraffineerd kant. De geur wordt versterkt door de honingzoete rijkdom van mimosa en de intens verleidelijke, charmante geur van ylang ylang die synoniem staan voor Addy’s zijde brokaten en exclusieve shantungs.

De krachtige basisnoot van de vanilleachtige tonkaboon, warme vetiver en lavendelachtige opoponax geven de diepe geur van luxe satijn en het gevoel van de glamour van de ‘red carpet’ aan dit exclusieve parfum.

De Eau de Parfum is verkrijgbaar in 100ml, 50ml en 30ml

Adviesverkoopprijs: € 64.95, € 49,95, € 39,95

Comments


Gerelateerde artikelen