Ralph Moorman over de relatie tussen huid en voeding

Behandeltips | 5689 keer bekeken
Ralph Moorman over de relatie tussen huid en voeding

Als schoonheidsspecialiste kun je soms aan de huid zien hoe het met de gezondheid van je klant gesteld is. Er bestaat zeker een relatie tussen een mooie voeding en de huid: schoonheid van binnenuit.  Goede voeding kan een bijdrage leveren aan een gezonde huid. Waarom eten we niet gezond? Wat zijn de oorzaken van dit ongezonde eetgedrag? Wat moeten we met hypes als 'Suiker is vergif' en nieuwe producten als Stevia? Beautyspot.nl vraagt het aan Ralph Moorman, levensmiddelentechnoloog en voedingscoach.

Ralph Moorman heeft zich gespecialiseerd in het begeleiden van mensen die optimaal gezond willen worden. Dit doet hij aan de hand van het doorhem ontworpen hormoonfactorprogramma. Ralph Moorman: "Tijdens mijn studie Levensmiddelentechnologie aan de Wageningen Universiteit heb ik vooral geleerd hoe je de voeding niet moet bereiden. Veel voeding wordt namelijk kapot geraffineerd, versuikerd en van chemische additieven voorzien. Mijn theorie toont aan dat het mogelijk is om zonder de zware bewerkingen en toevoegingen tot een lekker en gezond product te komen!".

Bekijk hier de video

Aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste beautynieuws, trends en aanbiedingen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief

Deel dit artikel

Reacties (1)

Reageren
  • 19.12.2013 - 14:31 uur | Martin van Duijn

    Helemaal waar! Deze man weet waar-ie het over heeft. Ik werk veel met schoonheidsspecialistes samen en allemaal drinken en adviseren ze onze Aloe Vera Gel om te drinken omdat het 200 voeidngsstoffen bevat en tevens de darmen schoonmaakt en -houdt. "De liefde voor de huid komt van twee kanten", zeggen zij.

    Martin van Duijn