Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Een kleine 200 exposanten presenteren op de drukke voorjaarsbeurs van Beauty Trade Special de laatste trends, innovaties en apparatuur op het gebied van uiterlijke verzorging. Daarnaast is er een groot aanbod aan workshops, presentaties en demonstraties. Beauty Trade special 2015 wordt van zaterdag 7 tot en met maandag 9 maart gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht.

Programma Beauty Business Plaza

Dagelijks kunnen bezoekers van Beauty Trade special een vast, maar afwisselend programma volgen op het Beauty Business Plaza in hal 8:

11.00 – 11.45 Qcredits en Esmeralda Sitompul van Studio wijZ
Mogelijkheden en ervaringen met microfinanciering – Wil je weten welke financieringsmogelijkheden er voor jou zijn om jouw bedrijf te starten en/of te laten doorgroeien?

12.00 – 12.40 Helga van Maren van Huidexpert Helga
Heb ik de juiste klanten in mijn salon? – Wat is voor mij de juiste klant? Heb ik deze klant nu in mijn salon? Hoe kan ik deze klant in mijn salon krijgen?

13.00 – 13.45 Nelleke Mulder van Nelleke Mulder Imago Groep
Hoe krijg je wat je hebben wilt? – Handige handvatten voor je persoonlijke (eerste) indruk.

14.00 – 14.45 Meta Coenen van Beautyspot.nl
Het merk ben jij! – In deze workshop sta jij centraal, wat voor merk ben jij, wat straal je uit, hoe kom je over?

15.00 – 15.45 Steven van der Haak van Secondsight
Pas ik nog wel bij mijn klanten? – Trends in de beautymarkt, van terug naar de basis, de natuur tot allerlei noviteiten als apps, implantaten en nieuwe creatieve retailformules.

Beauty Innovation Tour

Binnen één uur weer helemaal op de hoogte van de meest bijzondere innovaties die meedingen naar de Beauty Press Innovation Award. Dat kan tijdens de Beauty Innovation Tour. In een korte pitch horen beautyprofessionals van de genomineerden zelf wat er zo bijzonder is aan deze nieuwe producten. Wie meer wil weten, kan later op eigen gelegenheid teruggaan naar de betreffende stand. Drie keer per dag kunnen bezoekers aanhaken. De tour wordt gegeven door styliste Mara Stevelmans.

Het vertrekpunt van de tour is in hal 8, naast het Beauty Business Plaza, waar ook de genomineerde producten overzichtelijk bij elkaar staan. De tour start dagelijks om 11.00 uur, 13.00 uur en 15.00 uur. Graag aanmelden voor de tour via de website beautytradespecial.nl.

Noviteiten salonapparatuur en saloninrichting

In hal 8 op stand F069 is een overzicht te vinden van alle noviteiten op het gebied van salonapparatuur. Verschillende exposanten showen hier hun allernieuwste producten zodat de bezoeker in één oogopslag op de hoogte is van de ontwikkelingen in de markt.

Make-up Awards 2015

Op het podium in hal 7 zullen diverse make-upartiesten strijden om de felbegeerde Make-up Award met het thema ‘Colorful World’. De opdracht: geef de looks van je model een extra dimensie door verrassende en vooral kleurrijke make-up te maken! Natuurlijk zijn er dit jaar ook weer een Talent Award en een Student Award. Voor de Talent Award is het thema een glamour make-up voor de donkere huid. De studenten op hun beurt kunnen los op het thema ‘Spring is in the Air’. Het podiumprogramma wordt tussen de wedstrijden door afgewisseld met modeshows en entertainment.

Workshops Exposanten

Er zijn verschillende exposanten die zeer inspirerende en interessante workshops, productpresentaties en demonstraties verzorgen. Zowel op de eigen stand als in speciale workshopruimtes.

Data:

Zaterdag 7 tot en met maandag 9 maart 2015.
Locatie: Jaarbeurs Utrecht, hal 7 en 8.

Openingstijden:
Zaterdag 7 maart: 10.00 – 18.00 uur
Zondag 8 maart: 10.00 – 18.00 uur
Maandag 9 maart: 10.00 – 17.00 uur

Entree

Toegangskaarten zijn in de online voorverkoop 12,50 euro per entreekaart in plaats van 25 euro. Op vertoon van de kortingscode in de Beauty2Buy gids zijn kaarten aan de kassa 17,50 euro. Voor geregistreerde Beautyspotters zijn de entreekaarten 7,50 euro. Meer informatie »

Op zaterdag en zondag vindt gelijktijdig met Beauty Trade special de vakevenementen MassageDagen, WellnessLounge en Health & Healing plaats in hal 5.

0

Reacties


Gerelateerde artikelen