Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Professionele Body Sugaring is een zachte, veilige en moderne methode om alle delen van het lichaam te ontharen met een suikerpasta. Suiker maakt de huid zacht en er treden geen beschadigingen en allergische reacties op. Je kunt het overal voor gebruiken: op benen, billen, bikinilijn, armen, nek, rug en gezicht en bij iedereen, ook bij mensen met psoriasis en suikerziekte. Het materiaal koelt niet af, is niet heet, zoals dat bij hars wel het geval is en het is niet synthetisch. Ontharen met Body Sugar is een uitstekend alternatief voor harsen.

Toepassing

Body Sugar is puur natuurlijk en plakt alleen op dode huidcellen en haren. De haren worden in de natuurlijke haargroeirichting en in zijn geheel verwijderd en breken niet af. Het haar wordt verwijderd bij de wortel en komt zachter terug. Ook zeer korte en weerbarstige haartjes kunnen worden behandeld. Je gebruikt geen ontharingsstrips. Het verwijderen is huidvriendelijk, bij regelmatig ontharen is het minder pijnlijk en restanten hoef je alleen maar af te wassen met lauw water of weg te vegen met een vochtig doekje. Een behandeling is niet aan te bevelen als de huid door de zon verbrand is, bij spataderen of couperose. Tijdens de menstruatieperiode kan de huid in sommige gevallen gevoeliger zijn.

Als de huid van de klant na de behandeling geirriteerd of een beetje rood is kun je een kalmerende lotion aanbrengen of de huid kalmeren met een leempakking.  De klant mag de eerste 24 uur na de behandeling niet in de zon of de zonnebank. Daarnaast kun je de klant adviseren om de eerste 24 uur op onthaarde zones geen irriterende producten te gebruiken zoals geparfumeerde zeep of producten met chemische bestanddelen, en de eerste 12 uur geen deodorants en make-up.

Bekijk hier het filmpje

{youtube}

 

Comments


Gerelateerde artikelen