Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

De vakjury heeft haar keuze gemaakt, de genomineerden voor de verkiezing van Professional Beauty Products of the Year zijn bekend! Maar niet alleen de stem van de jury telt, want de mensen die met deze producten werken hebben ook een belangrijke stem: de beauty professionals. Op 7, 8 en 9 april kunnen zijn tijdens de voorjaarsbeurs Beauty Trade Special stemmen op hun favoriete nieuwe producten. Het blijft dus nog even spannend, want uit deze stemmen zal blijken welke innovatieve producten het meest worden gewaardeerd door de professionals die ermee werken.

Vakkundige jury

De afgelopen jaren is de verkiezing van Professional Beauty Products of the Year uitgegroeid tot een belangrijk platform voor leveranciers met innovatieve producten. Ook dit jaar is er weer een groot aantal nieuwe producten ingezonden. De jury had dan ook geen gemakkelijke taak uit al deze prachtige producten een keuze te maken welke te nomineren. Maar het is gelukt! De jury is met zorg samengesteld uit vakmensen in diverse beautydisciplines:

  • Monique Lindenboom (voorzitter), beautyjournalist, uitgever van Beautyjournaal.nl
  • Carla Uppelschoten, directeur van U-Consultancy, opleidingscentrum ‘dermatologie’
  • Jessica van den Bosch, eigenaar van Body Line schoonheidssalon
  • Angélique Huybregts-Naus, eigenaar beautysalon Jolique en winnaar van twee Beauty Awards
  • Kim de Jong, beautyjournalist ‘ProfNail’
  • Jeannet Schuurman, medisch pedicure en schoonheidsspecialist, ex-bestuurslid ProVoet en journalist voor Podopost

Nominaties bekend

De juryleden maakten de nominaties bekend in vijf verschillende productcategorieën: gezichtsverzorging, lichaamsverzorging, groene cosmetica, make-up en apparatuur. Alle genomineerde producten zijn straks te bewonderen in de speciale Beauty Gallery op de beursvloer van Beauty Trade Special, hét toonaangevende voorjaarsevent in de beauty branche dat op 6, 7 en 8 april wordt gehouden in de Utrechtse Jaarbeurs.

Jouw stem telt!

Tijdens de beurs kun je ook meestemmen op jouw favoriete nieuwe product(en) via de speciale beursapp. De stem van jou en je collega’s telt voor de helft mee. De andere helft wordt bepaald door de voorkeuren van de vakjury. Op 22 april zijn alle stemmen geteld en worden de winnaars officieel bekend gemaakt. Dit gebeurt tijdens een bijzondere gala-avond, waar ook de Beauty Awards worden uitgereikt. En jij kunt daar misschien bij zijn! Breng vooral je stem uit via de app, want daarmee kun je mooie prijzen winnen zoals toegangskaarten voor deze waanzinnig mooie avond!

0

Reacties


Gerelateerde artikelen