Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Wat vind jij het beste Professional Beauty Product of the Year? Je kunt vanaf 1 oktober je stem uitbrengen voor de publieksprijs! 

 

Vertrouw je huid toe aan Le Baume Céleste van Absolution! Gemaakt met een uitzonderlijke mix van Blue Tansy, kokosolie, chaulmoogra-olie en 12 zeer waardevolle botanische werkstoffen. Deze heerlijke, meditatieve afsluiting van de dag doet wonderen voor je huid. Le Baume Céleste is net zo mild voor je huid als voor je geest. Met de zachtste aanraking en in een enkele stap verwijdert deze olie-in-gel gezichtsreiniger alle sporen van vervuiling die zich op je huid hebben opgestapeld.

Het product is ontwikkeld op basis van verschillende oliën, met name kokosolie, in plaats van water. Als je minder water in een product hebt kun je met minder conserveringsmiddelen toe. Dus géén triggers voor de (over)gevoelige huidcondities.

Le Baume Céleste is een unieke samenstelling van 100% natuurlijke en 69% biologische oliën en bloemen extracten én volledig vegan. De ultrazachte formule reinigt, verwijdert make-up (zelfs waterproof), kalmeert je (reactieve) huid, helpt bij het corrigeren van kleine onvolkomenheden en het egaliseren van je teint, verwent en voed je huid … ja, Le Baume Céleste doet het allemaal en dat in slechts enkele minuten!

 

Hyaluron & Probiotics Facial Serum van Flow Cosmetics is een effectie en diep voedend serum vol met de meest pure en krachtige, actieve ingrediënten. De motivatie van het groene merk, dat sinds 2004 de producten op de Scandinavische markt presenteerde, is altijd geweest en zal altijd zijn: Always Natural. Always Effective. Always Honest.

Het Hyaluron & Probiotics Facial Serum bevat een unieke combinatie van pure biologische en natuurlijke ingrediënten. Wat het innovatief maakt, is dat elk gebruikt ingrediënt een bijzondere huidverzorgende eigenschap heeft – zelfs de ingrediënten die conserveermiddelen in het product vervangen! Het serum beschermt tegen externe agressors en pakt tegelijkertijd tekenen van veroudering aan. Hyaluronzuur levert vocht in de huid en vult fijne lijntjes en rimpels op. Nuttige probiotica bevorderen een betere vochtopname en helpen de tekenen van veroudering te vertragen. Het verbetert de textuur van de huid en het helpt het uiterlijk van donkere vlekken te vervagen.


De Professional Beauty Product of the Year wordt georganiseerd door Beauty Trade Professionals (BTP) ter bevordering van het professionele imago en kwalitatieve kernwaarden van de totale beauty branche. De Professional Beauty Product of the Year zijn prijzen die door een onafhankelijke vakjury uit de professionele beautybranche worden gegeven aan de deelnemers die deelnemen aan Beauty Trade Special en die zich speciaal aanmelden voor deelname aan deze wedstrijd. Er worden in zes categorieën awards uitgereikt en nieuw dit jaar is een publieksprijs.

1+

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Gerelateerde artikelen