Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only
Kom naar het Priori Event op 25 november en ervaar die knuffel

https://www.beauty-injection.nl/university

In dit artikel vertellen wij jou meer over de nieuwste producten van Priori en nodigen wij jou van harte uit naar het Priority Event te komen!

 

Priori heeft zoveel nieuws te melden dat een mailing of een nieuwsbrief niet meer voldoet. Wij hebben er een heel event voor nodig om alle noviteiten te kunnen belichten en te laten ervaren. Met maar liefst 3 nieuwe en unieke producten  wordt ons DNA beschermd en gaan we onder andere (milieu)schade van buitenaf en blauw licht te lijf.

In een tijd waarin zowel jij als professional als de consument steeds meer informatie online kunnen vinden over (preventieve) huidverzorging en -verbetering is het fijn om tijdens een offline event te kunnen voelen en ervaren hoe jouw advies als beauty-expert het verschil kan maken. Natuurlijk onderscheid jij je als huidexpert al met je eigen concept en weet je als echte professional als geen ander hoe belangrijk het is om jouw vakkennis op het hoogste niveau te houden. Omdat de wereld elke dag verandert geven wij jou graag inzicht in de laatste ontwikkelingen op huidgebied en nodigen wij jou met alle plezier uit voor ons Exclusieve Event waar Priori de boventoon voert!

Zoals je misschien al weet is Priori een wetenschapsmerk dat regelmatig nieuwe producten lanceert om te blijven voldoen aan de eisen van de klant. Op 25 november laten wij jou alle nouveautés ontdekken. 

Hierna volgt alvast wat info over de drie nieuwste producten van Priori

DE EERSTE INNOVATIE is de DNA Intense Recovery Crème
De DNA Intense Recovery Crème is een wonderbaarlijk herstellende crèmebalsem met direct verzachtende eigenschappen. De crème beschermt tegen milieu- en UV-schade en tegelijkertijd wordt de huid op cellulair niveau verbeterd. Een alles-in-één-formule die niet plakkerig aanvoelt. DNA Intense Recovery Crème zal dag en nacht de huid kalmeren en hydrateren.

Deze crème is geschikt voor iedereen, maar specifiek voor hen die meer corrigerend- en herstellend effect nodig hebben. Denk aan een dunne, zonbeschadigde of te intens behandelde huid. Voor als je je huid ‘een warme, voedende en comfortabele deken’ wilt geven. En als we aan dekens denken, denken we ook aan knuffels, vandaar!

Deze knuffel voor je huid in een potje breng je direct na een huidverbeterende behandeling aan om de downtime drastisch te verminderen, als aftersun, na het scheren of om de geïrriteerde huid direct te kalmeren.

Actieve werkstoffen
Glycerine, Soliberine/ Vlinderstruik, DNA Repair Enzymen, Hyaluronzuur (HA), Vitamine E en Vitamine C – MAP.

Het was LOVE AT FIRST SIGHT voor ons en hopelijk ook voor jou: de DNA Eye Recovery Crème, NOVITEIT NUMMER 2!
De DNA Eye Recovery Crème is een rijke, luxueuze, adaptive oogcrème. Perfect om de delicate huid rond de ogen te verzachten met verschillende actieve ingrediënten uit maar één pompje. Deze gladstrijkende crème werkt ook nog eens bij roodheid en/ of inflammatoire prikkels.

De DNA Eye Recovery Crème is voor hen die een geavanceerde oogcrème zoeken die tegelijkertijd vernieuwend en verzachtend werkt, die rimpels en lijntjes gladstrijkt en die schade, veroorzaakt door onder andere milieu invloeden en HEV-blauwlicht vermindert.

Actieve werkstoffen
0,3% Retinol, Glycerine, Soliberine/ Vlinderstruik, DNA Repair Enzymen, Hyaluronzuur (HA), Vitamine E en Vitamine C – MAP.

DE DERDE INNOVATIE werkt als een duizenddingendoekje: de LCA Smart Peel Pads
De LCA Smart Peel Pads zijn krachtige multi-layer AHA-peelingpads, die de bovenste dode huidlagen verwijderen, waardoor de huid stralender en frisser wordt. De ‘Smart Peel Pads’ zorgen voor een betere opname van werkstoffen uit andere producten en laten de actieve ingrediënten intenser werken. Verder verwijderen ze vuil, dode huidcellen en milieu-invloeden van het huidoppervlak.

Iedereen kan de LCA Smart Peel Pads gebruiken. Denk aan een verstopte huid, tekenen van leeftijd, een doffe, vervuilde huid, een vermoeide uitstraling, hyperpigmentatie en ook bij onzuiverheden of acne. Perfect om te gebruiken op de rug, handen, borst of elk gebied waar herstel en balans gewenst is.

Actieve werkstoffen
20% Alpha Hydroxy Acid (AHA) verdeeld in:
15% Melkzuur – Exfoliërend en vochtbindend
4% Glycolzuur – Exfoliërend in de diepere huidlagen
1% Amandelzuur – Exfoliërend in de bovenste huidlagen

Ga naar de website om te bestellen.

 

Aanmelden voor het Priori Event op 25 november!
Wij ontvangen jou graag in onze trainings center (Symfonielaan 28-30 te Nieuwegein) vanaf 11:00 uur waarna we om 11:30 uur starten met het programma. Rond 16:00 uur ben je weer helemaal bij en ga je de deur uit met een rijk gevulde goodiebag ter waarde van bijna € 500,-. Jouw investering voor deze dag bedraagt € 149,-

Wees er snel bij! We hebben beperkt plek voor dit Event.
Klik hier om je in te schrijven of neem contact met ons op via office@beauty-injection.nl of 030-2000105

 

 

0

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Gerelateerde artikelen