Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Nieuw op de Nederlandse markt is het Amerikaanse prestigieuze merk Jan Marini: met recht een pionier in de professionele huidverbetering. Het bedrijf heeft nauwe samenwerkingsverbanden met een aantal van ’s wereld meest vooraanstaande artsen en dermatologische onderzoekers. De producten van Jan Marini worden wereldwijd gebruikt om diverse huidcondities en huidproblemen effectief aan te pakken. Maar hoe werkt het en wat maakt het merk zo uniek?

Uniek door de doelgerichte ‘Skin Care Management Systems’
De kracht van Jan Marini Skin Research® zit in de zogeheten ‘Skin Care Management Systems’ (SCMS). Deze bekroonde huidverzorgingsmanagementsystemen werken op basis van vijf opeenvolgende stappen, middels het toepassen van geavanceerde ingrediëntentechnologieën die elkaar versterken. Dit zorgt voor een doelgerichte en uitzonderlijk effectieve aanpak van diverse huidproblemen zoals de vermindering van lijntjes en diepe rimpels, rosacea, acne, littekens, hyperpigmentatie en photo-aging. Hierbij worden krachtige ingrediëntencomplexen toegepast op basis van o.a. geavanceerde peeling/fruitzuurcomplexen (exfoliating programma’s), hyaluronzuur, Vitamine C, DMAE*, peptiden, proteïnen, enzymen en ultrakrachtige antioxidantcomplexen. De Skin Care Management Systems van jan Marini zijn al 3 jaar op een rij (2011, 2012, 2013) bekroond door “New Beauty” als beste Skin Care System.
 

Ultrakrachtige aanpak van anti-aging dankzij o.a. DMAE*
Eén van de meest geavanceerde ingrediëntencomplexen die Jan Marini Skin Research® toepast in haar systemen en producten is DMAE (DiMethylAminoEthanol). Dit is een ultrakrachtig ingrediënt met meerdere gunstige anti-aging, antioxidant- en anti-inflammatoire voordelen in de huid. DMAE verhoogd de stevigheid van de huid,  vermindert rimpels op het voorhoofd en rond de ogen, verbetert de lipcontouren, geeft meer volume aan de lippen en geeft meer volume de algehele uitstraling van een verouderende huid. Deze werkstof wordt gebruikt in combinatie met gestabiliseerde vitamine C en wordt in de producten van Jan Marini Skin Research® toegepast in de vorm van een gepatenteerd afgiftesysteem wat de afgifte en opname van opvolgende werkstoffen versterkt.

Vraag meer informatie aan »

0

Reacties


Gerelateerde artikelen