Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Het is bijna zover, komend weekend gaat de beurs Beauty Trade Special van start in de Jaarbeurs Utrecht. Natuurlijk zijn de tickets al in de pocket, heb je de praktische app gedownload, ben je ingeschreven voor die interessante lezing en weet je welke standhouders je perse wilt bezoeken. Om het nog gemakkelijker voor je te maken én te zorgen dat je niet voor verrassingen komt te staan, de belangrijkste feiten nog even op een rijtje!

Wat, waar en hoe

Beauty Trade Special wordt gehouden van 7 tot en met 9 april in de Jaarbeurs Utrecht, Jaarbeursplein 6, 3532 AL Utrecht. De Jaarbeurs ligt direct achter het grootste NS-station van Nederland: Utrecht Centraal en is daardoor uitstekend te bereiken met openbaar vervoer zoals de trein. Vanuit de centrale hal volg je de borden ‘Jaarbeurszijde’. Ga vervolgens de trappen af, loop langs het Beatrixtheater en dan vind je het hallencomplex aan de overkant van de straat.

Kom je liever met de auto? Volg dan vanaf de ring Utrecht de blauwe ANWB-borden met de aanduiding ‘Jaarbeurs’, dan wijst het zich vanzelf. Om de Jaarbeurs heen vind je een aantal parkeerterreinen waar eigenlijk altijd wel plaats is. De parkeerplaatsen liggen allemaal op loopafstand van de beurs. Je kunt ook parkeren bij een Transferium aan de rand van Utrecht waarna je met de bus of tram naar het Centraal Staion gaat: extra voordelig en heel gemakkelijk. Meer informatie vind je op www.transferiumparkeren.nl/utrecht.

Kaarten & tickets

Tickets en parkeerkaarten zijn eenvoudig online te bestellen via www.beautytradespecial.nl. Je kunt dan ook meteen een cateringpakket bestellen én de BTS-app downloaden. Zo heb je alles al fijn geregeld voor een ontspannen beursbezoek! Je kunt uiteraard op beursdagen ook je kaarten aan de kassa kopen, maar dan betaal je meer. De gemakkelijkste én voordeligste manier is dus om je kaarten vooraf online te bestellen. Je betaalt dan slechts € 12,50 (inclusief btw) als je bij je aanvraag het registratienummer van de Kamer van Koophandel invult of de speciale registratiecode. Tijdens de beurs kun je ook kaarten kopen aan de kassa. Heb je je KvK-registratie als beauty professional bij je, dan betaal je € 15,00. Zonder die registratie kost een kaart € 35,00.

Deel je mooiste beursmomenten

Nu je alles goed geregeld heb, wil je natuurlijk graag je klanten laten weten dat jij dit event gaat bezoeken. Zo zien jouw klanten dat je bijblijft op je vakgebied en dat je tijdens de beurs niet aanwezig bent in de salon. Het werkt supersimpel: ga naar de eventpagina op Facebook en zet jezelf op ‘aanwezig’. Je blijft dan op de hoogte van de laatste beursontwikkelingen en aantrekkelijke aanbiedingen. Handig, toch? Je kunt Beauty Trade Special ook volgen via Instagram. Gebruik daarbij de hashtag #BTS18. We zijn ontzettend benieuwd naar je berichten, selfies en filmpjes, deel je ze met ons?

De beurs is op zaterdag 7, zondag 8 en maandag 9 april geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

0

Reacties


Gerelateerde artikelen