Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Handstuk
Het lichtgewicht handstuk heeft een ergonomisch design en ligt, dankzij een uitgebalanceerde gewichtsverdeling, zeer comfortabel in de hand. De wegwerp modules draai je eenvoudig in het handstuk. Met de traploze diepte-instelling kun je vervolgens zeer nauwkeurig de naalddiepte instellen, afhankelijk van de huidzone die u behandelt. Door de hoge kwaliteit van het aandrijfsysteem in het handstuk, hoef je geen druk uit te oefenen op het handstuk om de juiste diepte in de huid te bereiken en zal er geen huidtrauma ontstaan.

Flex Head Technologie
De stempel heeft een licht gebogen vorm, zodat alle puntjes van de kop op dezelfde diepte in de huid komen. Tevens beschikt de stempel over het Flex Head technologie. Dankzij deze technologie kantelt de gehele stempel zich automatisch wanneer de stempel niet recht op de huid komt. Zelfs wanneer het handstuk niet loodrecht op de huid gezet wordt, wordt op gelijke diepte de huid geperforeerd.

ISO Certificering
Het Meta-Ject FX-100 apparaat wordt geproduceerd volgens de hoogste Europese normen, volgens de ISO9001 richtlijnen en de European Union Medical Standard EN13485. De digitale aansturing, gepatenteerde wegwerpmodules, producten en uitgebreide training geven je de mogelijkheid om de behandelingen gemakkelijk, veilig en efficiënt uit te voeren. Dermatude biedt je een uniek concept met intensiever resultaat in dezelfde tijd. Met de Meta-Ject FX-100 kun je je richten op de behandeling, het apparaat doet de rest.

Meer weten over onze producten? 

Comments


Gerelateerde artikelen