Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Permanente make-up specialisten opgelet! Komend najaar is het weer tijd voor de 4e editie van het international georiënteerde Permanent Make-Up World Conference: een onafhankelijk event, exclusief voor pmu specialisten. Net zoals voorgaande keren wordt het event gehouden in Amsterdam. Noteer 7 en 8 november in je agenda!

De concurrentie in de markt is groot; deelname aan het tweedaagse event geeft pmu professionals de kans om zich te onderscheiden van de concurrentie. Na afloop ontvang je een certificaat: hiermee kun je aan je klanten tonen dat je up-to-date bent en aan je ontwikkeling als pmu professional werkt.

Internationale kennisoverdracht

Tijdens het tweedaagse event leer je de nieuwste technieken, je bouwt aan een netwerk en je volgt de laatste ontwikkelingen in micropigmentatie. Of je nu 1 of 10 jaar ervaring hebt, deelname aan The Permanent Make-Up World Conference is interessant voor zowel beginners als gevorderden. Ook het merk waar je mee werkt is niet belangrijk. Het event en de onderwerpen zijn namelijk niet-merkgerelateerd en er vindt géén verkoop plaats. Het gaat puur om kennisoverdracht tussen professionals.

Je bepaalt zelf je conferentie programma; je kiest uit maar liefst 10 verschillende demonstraties en presentaties. Onderwerpen met tot de verbeelding sprekende namen als The character of the era, The harmony of lips en Zen Brows zijn slechts een voorbeeld van het complete aanbod. 

Sprekers zijn internationaal gerenommeerde experts op het gebied van permanente make-up. Grote namen als Nataliya Yeremenko (Estonia), Diana Gulan (Romania), Pat Shibley Gauthier (Canada), Sihong You (China) vele andere vakprofessionals zullen tijdens het tweedaagse event hun kennis met je delen.

0

Reacties


Gerelateerde artikelen