Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Een veelgehoorde opmerking is; “Ik eet goed en gevarieerd, dan hoef ik toch geen extra vitaminen te kopen?’’. Een goede en gevarieerde voeding vormt de basis voor een goede gezondheid. Zo kan het lichaam veel vitaminen zelf aan maken. Door omstandigheden kan dit te beperkt zijn. Daarom adviseren wij een aanvulling op uw dagelijkse innamen van vitaminen en mineralen.

Gezond oud worden, wie wil dit nou niet? Iedereen die de veertig is gepasseerd zal herkennen dat de spieren wat strammer worden, het uithoudingsvermogen afneemt, dingen worden vergeten en zo kunnen wij nog even door gaan. Vooral vitaminen en mineralen helpen om enzymsystemen optimaal te laten functioneren en de functies van de cellen beter tot hun recht te laten komen. Om u te helpen gezond oud te worden, kunt u aanvullende vitaminen bestellen.

Bestelt u vitaminen online van Plantina, dan kiest u voor kwaliteit. Onze producten zijn samengesteld op basis van de nieuwe Europese wetgeving (2002/46/EC) voor wat betreft de grondstoffen en de etiketvoorschriften. Kwaliteit van onze producten staat hoog in het vaandel, de productie geschiedt namelijk volgens GMP- en HACCP-normen. Bovendien wordt de kwaliteit gewaarborgd door het Ortho Institute.

Multivitamine

In veel multivitamines zijn de populairste vitamines opgenomen in een hoge dosering, bij Plantina is er plaats vrijgemaakt voor de minstens zo belangrijke mineralen. Daarnaast bevat onze multivitamine het gehele B‐complex en antioxidanten.

Multivitamine kopen | Multivitamine bestellen | Multivitamine online

Vitamine C

Plantina Vitamine C 1000 mg is het meest compacte tablet in zijn soort. Er is een minimum aan stoffen gebruikt die nodig zijn voor het slaan ven het tablet. Het bevat dus geen onnodige ballaststoffen. Vitamine C levert een bijdrage als antioxidant en draagt bij aan fitheid.

Vitamine C kopen | Vitamine C bestellen | Vitamine C online

Vitamine D

Vitamine D was jarenlang de meest onderschatte vitamine ter wereld. Echter hebben talloze onderzoeken, van vooral de afgelopen jaren, aangetoond dat deze vitamine uiteenlopende functies heeft. Plantina Vitamine D heeft een gunstige invloed op het celdelingsproces.

Vitamine D kopen | Vitamine D bestellen | Vitamine D online | Vitamine D supplement

Vitamine E

Plantina Vitamine E is 100% natuurlijk. Dit is te herkennen op het etiket als D-alfatocoferol. Dit is slechts één letter verschil met de synthetische vorm, DL-alfatocoferol. Het voordeel van natuurlijke vitamine E is dat het vele malen actiever is in het lichaam. Daarom heeft de natuurlijke vorm bij Plantina de voorkeur.

Vitamine E kopen | Vitamine E bestellen | Vitamine E online

Vitamine B12

Vitamine B12 is van nature terug te vinden in dierlijke producten. Uitzondering hierop zijn sommige supplementen, Plantine Vitamine B12 is een uitzondering. Hiermee is het een vitamine die ook geschikt is voor vegetariërs en veganisten.

Vitamine B12 kopen | Vitamine B12 bestellen | Vitamine B12 online

Vitamine B-complex

Vitamine B-complex is een optimale dosering van de verschillende vitaminen B: Vitamine B1 (thiamine mononitraat), vitamine B2 (riboflavine), vitamine B3 (niacinamide), vitamine B5 (dicalciumpantothenaat), vitamine B6 (10 mg als pyridoxal-5-fosfaat), vitamine B12 (cyanocobalamine) en foliumzuur.

Vitamine B-complex

Comments


Gerelateerde artikelen