Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Data biedt nieuwe kansen voor ondernemers in de beauty- en cosmeticasector. Zo kun je met klantdata zeer persoonlijke service bieden. Het Lightspeed Retail kassasysteem helpt je bij het verzamelen, verwerken en opslaan van deze data. Ontdek hier de mogelijkheden voor jouw winkel.

Zicht op de verkoop

Het Lightspeed Retail kassasysteem is niet alleen een betalingsverwerker, maar biedt ook relevante informatie over verkooptransacties. Je kunt bijvoorbeeld een mooi overzicht genereren van de meest verkochte producten in een bepaalde periode – die vallen mogelijk het meest in de smaak bij je klanten. Zo kun je ervoor zorgen dat je dit product altijd op voorraad heb en voorkom je dat je 'nee' moet verkopen.

Meer kennis over de klant

Voor loyale klanten (alsook meer recente klanten) die vaker terugkomen in de winkel kun je klantprofielen gebruiken. Met deze klantprofielen verzamel je bij elke transactie informatie over je klant. Elk bezoek brengt meer kennis, waarmee je uiteindelijk zeer gerichte service kunt bieden. Denk hierbij aan favoriete producten, verjaardagen en de verkoper waarmee de klant het meeste contact had.

Rapportages via een iPad

Lightspeed Retail is een app die je eenvoudig kunt downloaden op een iPad. Jouw device verandert hiermee in een kassasysteem alsook een schatkist van data. Via de iPad kun je namelijk snel en eenvoudig wijzigingen en nieuwe informatie doorvoeren. Heeft de klant een favoriete kleur lipstick? Eventjes als notitie aan het klantprofiel toevoegen en klaar. Aan het eind van de dag de verkoopcijfers inzien? Met een paar tikken heb je zo een gedetailleerde verkooprapportage op de iPad gegenereerd.

0

Reacties


Gerelateerde artikelen