Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Your Style Lab is een online platform waar professionele imago stylistes en personal shoppers advies geven aan klanten. De stylisten hebben via alle mogelijke media contact met hun klanten. Persoonlijk, via telefoon, e-mail, Facetime, Google hangout, Skype en nu ook via een Style chat. Door middel van een persoonlijke videochat via de webcam kunnen klanten bij hun personal stylist checken of die leuke broek uit de najaarstrend inderdaad wel bij hun figuur past. Waar en wanneer ze maar willen. Voor een stylechat betaalt de klant 14,95 Euro per 15 minuten.

Met de introductie van de Style chat tool gaat Your Style Lab nog een stapje verder in online personal styling. Klanten kunnen altijd en overal hun eigen styliste raadplegen. Tijdens het winkelen of gewoon thuis. De tool werkt op alle smartphones, tablets en op desktops. Het vernieuwende aan het concept is dat personal shoppen zowel online als offline worden aangeboden.

Er zullen in de toekomst steeds meer (technische) mogelijkheden komen om offline en online in contact te blijven met jouw klant. Niet alleen voor een stijladvies, maar bijvoorbeeld ook om snel naar de huid van een klant te kijken. Houd de ontwikkelingen in de gaten en kijk wat jou als beautyprofessional het meeste aanspreekt.

Comments


Gerelateerde artikelen