Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

PERFORM LIFT van PAYOT

SCHOONHEID IN OPTIMA FORMA

Hoewel veel vrouwen gedurende de jaren steeds meer in harmonie zijn met hun leeftijd, weerspiegelt de huid hun stemmingen en persoonlijke geschiedenis, en laten onvermijdelijk tekenen achter zoals verzakking, zichtbare verslapping van de huid en verlies van duidelijke gezichtscontouren. Intensief onderzoek van de Laboratoria PAYOT heeft geresulteerd in het Acti-Lift complex: een baanbrekende synergie van werkstoffen die het verslappen van weefsel in alle huidlagen tegengaat. PERFORM LIFT is een complete lijn huidverzorgende producten met Acti-Lift complex dat de gezichtscontouren verstevigt en het gezicht hermodelleert.

Onder invloed van dagelijkse, schadelijke invloeden zoals straling van de zon, tabak, stress en vervuiling heeft de huid het zwaar te voorduren en zijn huidveranderingen onvermijdelijk. Ook de tijd drukt een onuitwisbare stempel op het gezicht waardoor de gezichtsproporties als het waren van plaats verwisselen. We noemen dit fenomeen de evolutietheorie van de schoonheidsdriehoek.

De PAYOT Laboratoria bieden een op maat gemaakt programma om de perfecte schoonheidsdriehoek te herstellen: een gladde, stevige huid en gedefinieerde gelaatstrekken.

De technologie

Een ware technologische innovatie die gevormd wordt door een baanbrekende synergie van werkstoffen die het verslappen van weefsel in de huidlagen tegengaat.

Herstructureren van de huid

Dankzij de werking van het wakame-extract (zeewier dat behoort tot de groep bruinwieren) op de genen die de huidondersteunende weefselverbinding verzorgen – collageen en elastine – wordt de extracellulaire matrix van de huid geherstructureerd.

Versteviging van de cohesie tussen huid en opperhuid

Een complex van peptiden stimuleert de aanmaak van eiwitten en dat verbetert de cohesie tussen de huid en de opperhuid. Het resultaat is een verbeterde elasticiteit en de huid wordt aangespannen.

Zichtbaar liftend effect

De combinatie van ingekapseld hyaluronzuur met een hoog moleculair gewicht vult het huidoppervlak op.

Producten

De lijn bestaat uit 3 crèmes voor verschillende huidtypes, 2 producten voor de oogcontour, een masker en een roll-on product voor hals en decolleté.

GYMNASTIEK

PAYOT is er van overtuigd dat gymnastiek voor het gezicht van essentieel belang is om de huid jong en stevig te houden. Onderstaand enkele technieken.

Oefening 1: de buikademhaling oefenen

Sluit de mond en adem in en zet daarbij de buik uit. Houd de lucht enkele seconden vast en adem uit via de mond en trek uw buik daarbij in. Laat de longen enkele seconden leeg. (5x)

Oefening 2: de hals revitaliseren

Strek de hals door de kin richting het plafond te wijzen en beweeg de onderkaak naar voren. Leg beide handen ter hoogte van het sleutelbeen en laat ze liggen. Spanning 5 seconden vasthouden, daarna loslaten. (5x)

Oefening 3: de mond en kind revitaliseren

Spreek de letters U en X op een overdreven manier uit. (5x)

Oefening 4: de bovenkant van het gezicht stimuleren

Druk met 2 vingers op uw slapen. Sluit en open de ogen langzaam en doe dit op een aandachtige manier. (5x)

 

Oefening 5: de wangen en de kaaklijn stimuleren

Ga zitten, rug recht, hoofd recht met de kin lichtjes naar beneden gericht. Houd beide gebalde vuisten onder de kin en oefen in tegengestelde richting druk uit. Lichaam en gezicht bewegen niet. Laat de kin 3 seconden op de borst rusten en vervolgens geleidelijk in 2 seconden ontspannen. (5x)

Oefening 6: het hele gezicht stimuleren

Plaats op iedere wang een hand. Plaats het gezicht in de kom van beide handen en laat het gezicht eerst een moment rusten. Oefen vervolgens kracht uit om het met de handen plat te drukken. Houd 5 seconden vaste en laat weer los. (5x)

www.payot.nl

Comments


Gerelateerde artikelen