Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Je verwacht hier wellicht een column van mij over de juiste manier om afscheid afscheid te nemen van een klant na de behandeling, maar dat is dit niet. Dit is mijn persoonlijke afscheidscolumn.

Bijna anderhalf jaar heb ik met veel plezier geschreven voor Beautyspot.nl. Plezier, niet alleen omdat ik schrijven leuk vind maar ook omdat ik met regelmaat leuke reacties en e-mails heb mogen ontvangen van lezers en een enkele keer zelfs iemand die mij enthousiast belde! In het afgelopen jaar ontmoette ik gedreven ondernemers en harde werkers op Beauty Trade special maar leerde ik zelf ook meer en meer door alle andere columns en artikelen op deze website. Een waardevol platform met een schat aan informatie, het is dan ook een eer dat ik een van de vaste columnisten heb mogen zijn.

Niet alleen ga ik stoppen met schrijven, ik ga ook stoppen met mijn salon. Ik realiseer mij dat het niet te doen is om de salon (parttime) aan te houden met twee piepjonge kinderen, dan zou mijn gezin er te veel bij inschieten. Wat dat betreft is dit dan ook het perfecte afscheid, het afsluiten van een bepaald hoofdstuk. Ik verdwijn echter niet helemaal uit deze branche, want ik zet mijn werk als freelance visagiste voort en ook blijf ik werken voor het cosmeticamerk waarmee ik sinds 2,5 jaar werk. Het schrijven blijf ik ook doen, ik schrijf sinds kort voor enkele online magazines voor moeder en kind, en ik ben hard bezig mijn eigen “mamablog” op te zetten die dit voorjaar online zal gaan.

Nu is het moment aangekomen dat ik hier op dit platform ga stoppen, en ik plaats maak voor een andere columnist. Ik hoop dat hij/zij met net zo veel plezier voor Beautyspot.nl zal schrijven als ik. Ik wil iedereen die mijn columns heeft gelezen heel hartelijk danken hiervoor. Tevens wil ik iedereen die betrokken is bij Beautyspot.nl hartelijk danken voor de samenwerking, met in het bijzonder Inge en Sophie voor hun aanvullingen en feedback!

Het was me een waar genoegen, Daphne

Dit artikel is geschreven door Daphne Neufeglise

0

Reacties


Gerelateerde artikelen