Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Overmatige verzuring in ons lichaam is een belangrijke oorzaak van vele ziekten.

Basic Plus is een poeder product bestudeerd om de zuurgraad van het lichaam in balans te brengen. Overmatige verzuring in het lichaam is een belangrijke oorzaak van vele ziekten, gewichtstoename en moeite met het verliezen van overgewicht. Het lichaam implementeert zelf een afweermechanisme tegen overtollige zuren die gevaarlijk zijn voor onze gezondheid en bewaart de zuren in deze vet reserves.

Het gebruik van natuurlijke alkalisers zoals Basic Plus, is de eerste stap gezet om de gezondheid en welzijn te verbeteren en om overgewicht te bestrijden. Gemaakt met natuurlijke ingrediënten, waaronder IJslands Mos en Tijm, helpt voor het reinigen van het lichaam van overtollig zuur afval waarvoor het lichaam niet in staat is om dit zelf op te heffen; de ophoping van afvalzuren is de basis voor vele ziekten en aandoeningen van deze tijd.

De Basic Plus is essentieel om de pH waarde in het lichaam te verbeteren.

De eigenschappen van Tijm:
Algemeen stimulerend, tonic voor het zenuwstelsel, eetluststimulator, maag, krampstillend, wormafdrijvend en antiseptisch. Nuttig als natuurlijk antibioticum voor intestinale parasieten, bloedarmoede, in verschillende ziekten van de luchtwegen, in verschillende vormen van gewrichtspijn, pijn in verband met ribben, borst, ogen, menstruatie, ischias, blaas, jicht, enz., Diuretica, helpt de galstroom. Het stimuleert de witte bloedcellen en de bijnieren om adrenaline te produceren; het verhoogt afweer van het lichaam; goed voor het herstel, zwakte, kalmeert hoest en kinkhoest, verhoogt het volume van de luchtwegen. Bruikbaar bij gebrek aan eetlust, helpt de spijsvertering, elimineert krampen. Bactericide, fungicide, antivirale, wormafdrijvend, slijmoplossend, slijmoplossend, anti-hoestmiddel, krampstillend, choleretic, windafdrijvend, licht tegen diarree. Uitwendig gebruik: bacteriedodend en mondverzorgend

De eigenschappen van IJslands mos:
Het deel van het IJslands mos die werkzame bestanddelen bevat, is het Thallus, ditt bevat: polysacchariden (lichenine en isolichenin), korstmos bittere zuren (usninezuur en cetraric zuur), foliumzuur en een groep B vitamines. Usninezuur geeft de plant antiseptische en antimicrobiële eigenschappen die bruikbaar zijn bij aanwezigheid van nier-, maag- en ademhalingsaandoeningen; cetrarin heeft een bitter-tonic actie, die de spijsvertering en de anti-emetische functies stimuleert, nuttig om misselijkheid en braken te bestrijden (zelfs tijdens de zwangerschap); in de pediatrie wordt het gebruikt al als intestinale regulator. Lichenine produceert slijm, een soort gelei, met opmerkelijke slijmoplossende, decongestivum en beschermende werking van de slijmvliezen van de luchtwegen; daarom wordt het gebruikt als een slijmoplossend bronchiale secreties los bij hoest, kinkhoest en astma, en tegen keelpijn. Deze eigenschappen zijn daarom bruikbaar om ontstekingen van de bronchiën, longen en bovenste luchtwegen te kalmeren. Bij extern gebruik kan IJslands mos  worden gebruikt voor zijn verzachtende en antiseptische eigenschappen als ingrediënt in cosmetische producten tegen acne en milde desinfecterende op zweren en wonden; het wordt gebruikt in tandpasta, zepen en detergentia door zijn zuiverende, desinfecterende en deodorant eigenschappen, met name voor intieme hygiëne.

Meer informatie over de Basic plus en de andere producten in de Alkaline? 

Comments


Gerelateerde artikelen