Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Een artikel over het kopje thee dat ik in mijn salon schenk? Nee, dit is geen geleuter! Want het kopje thee dat jij aan je klanten presenteert is medebepalend voor je uitstraling van je salon. Een mooie theekop, een schoteltje voor het gebruikte theezakje en een mooie presentatie van de melk, suiker en eventuele lekkernijen komen nu eenmaal veel beter over dan een plastic bekertje met wat lauw water erin. Een theeselectie die heel goed past bij de beleving in de schoonheidssalon is de nieuwe serie 'Pickwick Wellbeing Moments'. Achter elk van de zes melanges schuilen wellbeing momenten en rituelen van over de hele wereld. De serie bestaat uit 6 bijzondere theemelanges: Chi Berries, Green Hamman, Vanilla Warmth, Lively Lemon Grass, Rooibos Reflection en Lavender Serenity. 

 

Wellbeing Moments

De met zorg geselecteerde ingrediënten van Pickwick Wellbeing Moments zitten in een nylon zakje. Dit zorgt voor een rustige, smaakvolle en zichtbare infusie van de thee in het glas. Bovendien zijn alle ingrediënten die gebruikt zijn 100% natuurlijk. De complete theeselectie van Pickwick Wellbeing Moments bestaat uit:

Pickwick Chi Berrieseen mix van de opvallende krachtige smaak van bessen met subtiele zwarte thee

Pickwick Green Hammaneen combinatie van zachte groene thee met verfrissende munt en eucalyptus        

Pickwick Vanilla Warmtheen karaktervolle rooibosmelange met de bijzondere, warme smaak van cacaoboontjes en vanille        

Pickwick Lively Lemon Grasseen rijke kruidenmelange met citroengras, gember en ginko blaadjes    

Pickwick Rooibos Reflectioneen cafeïnevrije rooibosmelange met zachte kamille en steranijs 

Pickwick Lavender Serenityeen delicate zwarte thee met de rijke smaak van lavendelbloemen

 

In het theeschap

De varianten van Pickwick Wellbeing Moments zijn te vinden in het theeschap van alle bekende Nederlandse supermarkten en de D.E winkels. Deze theeselectie is landelijk verkrijgbaar voor een consumentenadviesprijs van €1,99.

 

 

Comments


Gerelateerde artikelen