Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Beautyspot.nl groeit hard. De site is sinds eind oktober 2013 online en heeft 45.000 unieke bezoekers per maand. Voor ons columnistenpanel zijn we op zoek naar een aantal beautyprofessionals, die het leuk vinden om te schrijven en anderen te inspireren. Voel jij je aangesproken?

Prikkelend en origineel

We vinden het belangrijk om onze lezers originele en prikkelende artikelen te blijven presenteren. Op Beautyspot.nl belichten we graag alle facetten van het vak, zoals vakkennis, ondernemerstips of verhalen uit de praktijk. Ben jij een gedreven professional met passie en kennis, die je graag wilt delen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Laatste ontwikkelingen tot ervaringsverhalen

Op Beautyspot.nl behandelen we een groot aantal onderwerpen, zoals de laatste ontwikkelingen in de markt en de nieuwste producten van leveranciers. Ook geven we je tips om je vak beter uit te oefenen of je bedrijfsvoering te verbeteren. Maar wat Beautyspot.nl extra leuk maakt, zijn de verhalen over wat jullie zelf mee maken in jullie salon, studio of praktijk. Wil je graag een bepaald onderwerp in de branche aan de orde stellen, ook dan vind je bij ons een podium.

Deel je kennis en ervaring

Vind je het leuk om te schrijven en heb je specifieke kennis van en/of interesse in een onderwerp, dat bij Beautyspot.nl past? Ben jij zelf beautyprofessional en vind je het leuk om jouw visie of passie te delen met een groot lezerspubliek? 
We zijn op zoek naar vakidioten die niet-commerciële artikelen willen schrijven over hun vak en over de dingen die ze dagelijks mee maken.

We zoeken nog mensen voor de volgende vakgebieden/onderwerpen: 

-Nagels (pathologie)
-Visagie
-Huidtherapie
-Schoonheidsverzorging
-Voetverzorging en/of medisch pedicure
-Wellness
-Voeding

Heb jij een andere leuk onderwerp in gedachten? Aarzel niet en laat het ons weten! Mail naar info@beautyspot.nl.

Reacties


Gerelateerde artikelen