Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Beautyspot.nl groeit. En hard. Hoewel de site pas sinds eind oktober 2013 online is komen er nu al bijna 40.000 bezoekers per maand. We vinden het belangrijk om onze lezers originele en prikkelende artikelen te blijven presenteren. We belichten graag alle facetten van het vak zoals vakkennis, ondernemerstips of verhalen uit de praktijk. Daarom zoeken we meer schrijvende beautyspotters. Professionals die niet schromen om hun passie en/of kennis in te zetten. Ben jij zo'n vakidoot? Laat het ons weten!

Op Beautyspot behandelen we een groot aantal onderwerpen als de laatste ontwikkelingen in de markt en de nieuwste producten van leveranciers. En we geven je tips om je vak beter uit te oefenen of je bedrijfsvoering te verbeteren. Maar wat Beautyspot.nl extra leuk maakt zijn de verhalen over wat jullie zelf mee maken in jullie salon. Artikelen als "Verboden woorden in de salon" of "We hebben een beller". Maar ook als je een bepaald onderwerp in de schoonheidsbranche aan de orde wil stellen vind je bij ons een podium. Ze is Ilze van Opstal naar aanleiding van haar artikel "Welke kwaliteit kan Anbos garanderen"
in gesprek gegaan met Anbos om haar visie (en van vele andere schoonheidsspecialisten) op de kwaliteitscontrole van salons te bespreken. 

Kennis en ervaring delen, hoe leuk is dat?
Ben je iemand met een schrijfambitie en heb je specifieke kennis van en/of interesse in een onderwerp dat bij Beautyspot.nl past? Ben jij zelf beautyprofessional en vind je het leuk om jouw visie of passie te delen met een groot lezerspubliek?  

We zijn op zoek naar vakidioten die willen schrijven over hun vak en over de dingen die ze dagelijks mee maken. Deze artikelen mogen niet commercieel zijn en het zou leuk zijn als je eigen foto's kunt laten zien.
We zoeken nog mensen voor de volgende vakgebieden/onderwerpen:  

– voetverzorging en/of medisch pedicure
– make-up artist
– huidtherapie
– massage
– wellnessbehandelingen
– gastvrijheid in de schoonheidssalon
Maar andere onderwerpen waar jij een passie voor hebt zijn ook van harte welkom. Heb je een idee, mail dan Inge de Munnik met je idee

Comments


Gerelateerde artikelen