Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Maak kennis met WellStar; wereldleider in Bionic Youth Activating en Social Club Selling! WellStar biedt exclusieve, gepatenteerde apparaten voor gelaat en lichaam.  

Bionic Youth Activating System (BYAS) staat voor de perfecte symbiose tussen natuur en technologie en is de nieuwste revolutionaire innovatie van dit moment op gebied van huidverzorging en afslanken.

BYAS biedt professionele technologie in een mobiel handzaam apparaat voor optimale huidverjonging met technieken die vriendelijk zijn voor de huid en kunnen worden toegepast in de vertrouwde thuisomgeving. Voor ongekende resultaten, waarmee u de klok als het ware jaren terug kunt draaien.

De revolutionaire en handzame apparaten van BYAS zijn uniek, natuurlijk, gepatenteerd en werken met bewezen technologieën waarvan de liftende en verstevigende effecten direct zichtbaar zijn:

  1. iontoforese: voor het ontgiften en voeden van de huid met de nadruk op het verhogen van de hyaluronzuur status in de huid
  2. Electric Muscle Stimulation: verstevigen en stimuleren van de spieren in de huid
  3. Radio Frequentie: bevordert de vet afbraak en verstevigt effectief de huid
  4. Micro Vibration: kanaliseert door micro trillingen ingrediënten tot in de diepere huidlaag

Hieronder vindt u enkele brochures. Voor meer informatie kunt u via de mail of telefonisch +31616138743 contact opnemen.

Graag leggen we u uit hoe u in een korte tijd met een relatief lage investering én zonder voorraad toch een interessante aanvulling op uw bestaande omzet kunt behalen.

Comments


Gerelateerde artikelen