Volg ons op

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Miss Wellness Beauty 2014 is een landelijke verkiezing die dit jaar voor het eerst in Nederland wordt gehouden. Om deel te kunnen nemen moet je een connectie hebben met wellness of beauty (studie of werk).De winnares zal een jaar lang als ambassadrice de wellness & beauty sector vertegenwoordigen in Nederland. 12 dames zullen tijdens de finale die op 9 maart 2014 gehouden wordt, de strijd met elkaar aangaan om de uiteindelijke titel in handen te krijgen.

Een van de kansmakers op deze titel is Kelly Vos. Zij is schoonheidsspecialiste bij Fox Skinsolutions, een ruim opgezette schoonheidssalon in Drunen. Hier kan Kelly haar enthousiasme en kennis helemaal kwijt. Professioneel en accuraat adviseert zij de klanten in haar salon over de juiste behandeling en producten om zodoende samen het meest haalbare resultaat te verkrijgen. Enthousiaste klanten zijn dan ook het resultaat. 

Samen met haar moeder, Astrid Vos, runt Kelly het familiebedrijf FoxCosmetics en Fox Skinsolutions. FoxCosmetics is distributeur van diverse merken waaronder AQ Skin Solutions, Aesthetico, Alissie Brontë, Eve Taylor en Tegoder. De combinatie distributeur en schoonheidssalon is ideaal. Op die manier kunnen vragen vanuit de praktijk direct teruggekoppeld worden en vice versa. 

Comments


Gerelateerde artikelen