Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Hyperpigmentatie wordt voornamelijk veroorzaakt door ontstekingsreacties in de huid, bijvoorbeeld door acne en hormonale invloeden. Daarnaast spelen genen, stress en chemicaliën een rol. Wanneer de huid wordt blootgesteld aan deze factoren, maken de pigmentcellen in onze huid melanine aan. Wanneer de huid overmatig wordt blootgesteld aan UV-stralen, of wanneer we hormonale schommelingen ondervinden (bijvoorbeeld tijdens zwangerschap of door gebruik van de pil), raakt de melanineproductie verstoord. Melanine hoopt zich dan op, wat resulteert in ouderdomsvlekken of een ongelijkmatige teint.

Het behandelen van hyperpigmentatie is een meer-fasen proces. Het gebruik van verhelderende en exfoliërende producten is daarbij van essentieel belang.

C-12 Pure Bright Serum: gebruik dit product van Dermalogica dag en nacht om hyperpigmentatie en een onregelmatige teint te bestrijden. De formule bevat een exclusieve mix van Oligopeptides, Phytic Acid, Zincglycinaat en Rode en Bruine Alg die de productie van melanine controleren.

http://www.dermalogica.nl/nl/producten/326-c-12-pure-bright-serum.html

Comments


Gerelateerde artikelen