Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

WAT IS DE TISAMA ALKALINE ?

De Tisama Alkaline methode  is een protocol om het lichaam te reinigen, door afvalstoffen en zware metalen te verwijderen en zo welzijn, vitaliteit , gezondheid en gewichtsverlies te ondersteunen.  Het  is een speciaal, makkelijk te volgen dieet met een snel zichtbaar resultaat. Het dieet kan worden beschouwd als:

 

1. Preventief om  het ontstaan van ziektes  te voorkomen.

2. Een krachtig effectief, makkelijk, niet  belastend, en volledig natuurlijk afslank systeem. 

3. Buitengewoon om het lichaam te reinigingen en  afvalstoffen uit het lichaam te verwijderen. 

4. Een krachtige ondersteuning om te gebruiken bij ziekten en medische behandelingen. Altijd onder toezicht van de bevoegde behandelaar. 

5. Een programma om je energie en vitaliteit een boost te geven.

 

WAAROM ONTZUREN?

De Tisama Alkaline Methode is gebaseerd  op het mechanisme van het ZUUR en BASE evenwicht  in het lichaam, belangrijk voor alle metabolische en fysiologische processen van het lichaam. 

Dit mechanisme heeft om in  balans te blijven een Alkaline bloed PH , van boven de 7 nodig. Om overmatig zuur in de weefsels te compenseren, gebruikt het lichaam een zogenaamd “ buffer” systeem waarvan de bekendste:  de ademhaling, transpiratie, speeksel, talg en de uitscheiding van urine en ontlasting zijn.

Als deze systemen niet efficiënt genoeg zijn om overmatig zuur uit de weefsels te verwijderen, moet het lichaam alkaline reserves stelen, zoals mineralen uit de botten, nagels, spieren, haarvaten en tanden om het overmatig zuur af te breken.

Als er een beschadiging in het lichaam is probeert een ander deel dit te compenseren. Ook als dit op de lange termijn schadelijk is, de prioriteit van het lichaam is overleven. Voedsel produceert continu zure afvalstoffen die worden toegevoegd aan het cellulaire metabolisme het lichaam doet zijn best om deze afval stoffen te elimineren.

– Zuurvormend voedsel laat verzurende afvalstoffen (giftige stoffen )achter zoals: urinezuren, zweetzuren, ademhalingszuren en azijnzuren.

– Basischvormend voedsel laat na de verbranding hiervan basische stoffen (zware metalen) achter zoals: magnesium, ijzer, en kalium

Als het lichaam niet beschikt over alkaliserende reserves ( bicarbonates) kan het niet alle zuren elimineren. Wat zijn op de lange termijn de gevolgen van deze strategie? Het bloed wordt dikker en de circulatie vermindert tot het punt dat er niet meer voldoende zuurstof en voeding naar de vitale organen vervoert kan worden. Het gevolg hiervan kan het ontstaan van diverse ziektes  zijn en kan uiteindelijk  ook de dood tot gevolg hebben. Dit resultaat is onvermijdelijk wanneer  de zuur – base verstoring wordt veroorzaakt door een overmaat zuur. Het lichaam heeft  hulp van buitenaf nodig om het alkalische niveau te verhogen en het zuur-base evenwicht te herstellen.

Lakshmi heeft hiervoor een geweldig alkaliserende lijn ontwikkeld met onderstaande producten:

Anti-Age Elixer

Product met bijzondere Anti-Age kwaliteiten.

Anti-Age Elixer is een voedingssupplement met natuurlijke ingrediënten zoals melatonine, lycopene en resveratrol welke dankzij hun antioxiderende kracht een sterke anti-aging werking hebben.

Art 730

Inhoud 60 tabletten

 

Aqua Alkalizer

KRACHTIG HOOG GECONCENTREERDE ALKALIZER

Aqua Alkalizer druppels met super alkaliserende en reinigende eigenschappen; opgelost in mineraalwater optimaliseert het de zuur/base processen in het lichaam.  Aqua Alkilizer  is een krachtig antioxidant supplement en is ook geschikt voor een laag- calorieën dieet, bied bescherming tegen weefsel afbraak en vrije radicale.

Art 730

Inhoud 60 ml

 

Basic Plus Powder

Het antwoord tegen een hoge zuurgraad van het lichaam!

Basicplus Alkaline is een poeder ontwikkeld om het zuur uit het lichaam op te nemen.

Art 72515

Inhoud 200 gr

 

Magnesium Chloride

SUPER GECONCENTREERD

Magnesium is een essentieel element het is in alle organismen aanwezig en noodzakelijk voor regulering van talrijke enzymatische reacties. Het geeft een boost aan het immuun systeem en versterkt de spieren en het zenuwstelsel. Magnesium Chloride verhoogt de fagocytose capaciteit van de witte bloedcellen ( het omsluiten van bacteriën, schimmels en andere indringers om ze buiten gevecht te stellen en vervolgens af te breken). Feitelijk verhoogt het de natuurlijke afweer van het lichaam.

Art 727

Inhoud 200 ml

 

Super Green Chlorofyl

Voedingssupplement op basis van zuivere organische chlorofyl gewonnen uit Gerst gras (Barley grass)

 

Voedingssupplement op basis van gedroogde gerst scheuten,  uit het ongerepte Nieuw Zeeland.  Gerst gras is rijk aan vitaminen, mineralen en bijzonder rijk aan vitaminne A.  Ondersteund een goed immuun systeem, gezonde huid en een goed gezichtsvermogen. Bevat ook een hoge dosis Kalium wat erg belangrijk is voor een sterk zenuw stelsel.

Art 728

Inhoud 200 gr

 

Wil je als specialiste graag meer weten of graag bovengenoemde producten ?

Werk je niet met de Lakshmi producten maar wil je wel de producten aanschaffen ?

Neem contact op via onderstaande adres gegevens:

Telefoon: 070-5179588

Mail: info@lakshmi.nl

 

 

0

Reacties


Gerelateerde artikelen