Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Inmiddels is de naam Anna Nooshin niet meer weg te denken uit de beautywereld en is zij op haar 28e meer succesvol dan de meesten van haar leeftijd. Zij is fashionblogger, online ondernemer, auteur én vlogger. Daarnaast is ze regelmatig aan tafel te vinden bij RTL Boulevard waar zij als lifestyledeskundige aanschuift, Anna zal op de voorjaarsbeurs in Utrecht een presentatie geven waarin ze jullie meeneemt in het dagelijks leven van een succesvol blogger. Dus heb jij Anna altijd al eens willen ontmoeten of zit je erover te denken om zelf te gaan bloggen? Dan is dit je kans, bezoek dan bezoek de Beautyspot.nl trade edition en koop hier je kaarten. 

Selfmade woman 

Anna Nooshin (1986) richtte in 2011 een van de meest succesvolle online magazines van Nederland op en is een begrip in modeland. Ze werkt met de grootste merken uit de lifestyle-industrie en reist de wereld rond voor haar baan.

In 2015 scheef ze het boek On Top waarin ze haar tips en ideeën deelt over hoe ook jij het beste uit jezelf kunt halen. Wat gebeurt er als je ineens ‘On Top’ staat? Hoe verandert je leven, hoe veranderen je vriendschappen, wat gebeurt er als je voor je droom gaat en het lukt?

Hoe word je een succesvol blogger?

Inmiddels is Anna ook in het bezit van de Zalando Best Vlogger Award 2015. Op haar YouTube kanaal zijn 55.000 mensen geabonneerd en ze heeft bijna 200.000 volgers op Instagram die haar aanbidden in alles wat ze doet. 

Op zaterdag 9 april zal Anna Nooshin haar succes met je delen in haar lezing Hoe word je een succesvol blogger op de styling stage Ook maakt zij deel uit van de jury van de Bloggers Choice Award die op de beursvloer op zoek gaat naar nieuwe en innovatieve salonproducten. 

0

Reacties


Gerelateerde artikelen