Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

De huid veroudert ongeveer vanaf het 25ste levensjaar. Naarmate de jaren verstrijken, wordt de huid van de mens van nature slapper en droger. Anti-aging behandelingen en crèmes zijn enorm populair, want: wie wil er nu rimpels? Helaas is het verouderingsproces van de huid onomkeerbaar en worden rimpels en lijntjes vroeg of laat toch zichtbaar. Dit heeft te maken met het lichaamseigen Hyaluronzuur, dat door het lichaam steeds minder wordt aangemaakt. Op 40-jarige leeftijd produceert het lichaam nog slechts 50% Hyaluron en op 60-jarige leeftijd nog slechts 10% Hyaluron, in vergelijking met de tienerjaren.

Hyaluron kan tot 1000 x zijn eigen gewicht aan vocht vasthouden. Wanneer dit niet meer voldoende in de huid aanwezig is, wordt de huid steeds droger en ontstaan er rimpels. Hyaluron behandelingen bestaan reeds jaren in professionele instituten. Via dure professionele machines op lage elektriciteit kan men de huidporiën voor korte periode openen en het Hyaluron zachtjes tot in de diepere huidlagen aanbrengen. Het probleem met de professionele instituten is dat deze door de hoge kostprijs van deze machines een groot bedrag aan de klant moeten vragen voor 1 behandeling. Onbetaalbaar dus wanneer u weet dat de huid voor een periode van 30 weken meerdere behandelingen nodig heeft om de volledige Hyaluron opslagruimte terug aan te vullen.

Wat is het BYAS™ huidverzorgingssysteem? BYAS staat voor Bionic Youth Activating System en is de nieuwste revolutionaire innovatie van dit moment op gebied van huidverzorging en afslanken.

BYAS biedt professionele technologie in een mobiel handzaam apparaat voor optimale huidverjonging met technieken die vriendelijk zijn voor de huid en kunnen worden toegepast in de vertrouwde thuisomgeving. Voor ongekende resultaten, waarmee u de klok als het ware jaren terug kunt draaien.

Het revolutionair systeem is uniek, natuurlijk, veilig, gepatenteerd (Multi-Synchronous Technology™) en bestaat uit de volgende technologieën:

  • Iontophoresis; insluizen van actieve werkstoffen (Hyalurzonzuur) in de huid
  • Electric Muscle Stimulation (EMS); aanwakkeren en versterken van de spier
  • Radio Frequency (RF); door middel van radiofrequentie golven wordt er warmte in de huid gegenereerd. Het thermisch effect hiervan veroorzaakt dat het gehele metabolisme van het vetweefsel wordt versterkt, wat de afbraak van vet bevordert.
  • Micro Vibration (MV); kanaliseert door micro trillingen ingrediënten tot in de diepere huidlaag.

Met BYAS dringen de werkstoffen door tot in de diepere huidlagen, waar het verouderingsproces plaatsvindt (productie van Collageen en Elastine). Het is bewezen dat zelfs de meest dure crèmes de ingrediënten alleen maar inbrengen in de bovenste huidlaag en dat daardoor de diepte van de rimpel bijna niet veranderd.

Met BYAS verkrijgt u een gezonde en betaalbare anti-rimpel behandeling zonder gebruik van injectables. Slechts 2 a 3 keer per week een effectieve behandeling van maar 6 minuten, in de vertrouwde thuisomgeving, geeft uitzonderlijke resultaten.

BYAS EYE LIFTER, BYAS FACE LIFTER, BYAS BODY LIFTER

Benieuwd wat BYAS voor u als particulier of ondernemer te bieden heeft? Schroom niet om contact op te nemen.

Comments


Gerelateerde artikelen