Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Meer dan twee miljoen mensen in Nederland hebben langdurig of zelfs hun hele leven te maken met een huidaandoening. Dit gaat dus om bijna 1 op de 8 Nederlanders. Iedere schoonheidsspecialist krijgt daarom regelmatig te maken met cliënten met huidaandoeningen.

Waarom is het belangrijk om de opleiding dermatologie van U-Consultancy te volgen?
Door de toename van het aantal huidproblemen, is het van belang dat schoonheidsspecialisten beschikken over voldoende dermatologische kennis. Als schoonheidsspecialist speelt u, naast medici, een belangrijke rol in het herkennen en het geven van voorlichting over huidaandoeningen. Schoonheidsspecialisten, dermatologen en andere artsen worden op die manier gestimuleerd om beter samen te werken. Dat geeft aantoonbaar resultaat en u krijgt meer deskundigheid ten opzichte van uw collega’s.

Hoe ziet deze dermatologische opleiding eruit?
Wij werken met reële casuïstieken die in uw eigen praktijk veel voorkomen. U leert volgens een dermatologische systematische methode huidproblemen te analyseren.
Het volgen van de opleiding dermatologie voor schoonheidsspecialisten zorgt ervoor dat u eerder huidproblemen herkent en beter kunt doorverwijzen naar huisarts en/of dermatoloog.
De dermatologie opleidingen van U-Consultancy mogen rekenen op veel interesse onder schoonheidsspecialisten, omdat zij zich dankzij deze opleiding kunnen onderscheiden, beter leren omgaan en beter kunnen adviseren en behandelen wanneer er sprake is van deze veelvoorkomende (huid)problemen.

Tijdens de basisopleiding van 2 lesdagen worden de volgende modules behandeld:
Module 1: Efflorescentieleer & Behandelingsprincipes huidaandoeningen
Module 2: Eczeem en allergie & Psoriasis & Pigmentstoornissen
Module 3: Infecties, Acné & Rosacea
Module 4: Huidtumoren & Cosmetische dermatologie

Tijdens de vervolgopleiding van 2 lesdagen worden de volgende modules behandeld:
Module 5: Vlekjes op de huid & Behandeling
Module 6: Donkere huid & Pigmentstoornissen & Overbeharing
Module 7: Laser & Cosmetische behandelingen
Module 8: Huidtumoren & Littekenvorming

Kijk voor meer informatie, de data en voor inschrijven op onze website of bel 030-6044170.

Reacties


Gerelateerde artikelen