Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Voor ondernemers en consumenten zijn het onzekere tijden. Welke kant gaat de economie op? Zaken als de inflatie, de stikstofcrisis, de energieprijs en het personeelstekort houden veel mensen bezig. Op verschillende websites vind je informatie over de economie en producten en diensten om jouw bedrijf te helpen.

Ga in gesprek
Veel ondernemers hebben te maken met de uitdagingen van deze onzekere tijden – zakelijk en in hun privésituatie. Bijvoorbeeld de stijgende energieprijzen of geld wat nog terugbetaald moet worden aan de Belastingdienst. Dreigt jouw salon of onderneming in zwaar weer te komen? Er zijn diverse mogelijkheden om meer inzicht te krijgen in zowel je privé als zakelijke situatie

Grip op je geld
Weet je niet precies waar je financieel staat? Op Geldfit kun je gratis terecht voor hulp door een online test te doen. Afhankelijk van de uitslag krijg je een overzicht waar je terecht kunt voor hulp. Via deze link doe je de geldfit-test: https://geldfit.nl/zakelijk/test.

Een financieel coach helpt
Een financiële coach of ook wel geldcoach genoemd, geeft je inzicht in je financiële situatie en terug overzicht in je maandelijkse opbrengsten en kosten. Grip op geld voorkomt immers geldproblemen. Soms gebeuren er dingen in het leven die een grote verandering hebben op je financiële situatie. Vaak zijn dit emotionele gebeurtenissen die ervoor zorgen dat jij de prioriteit niet legt op het inzichtelijk houden van je financiële huishouden. Een geld coach kan dan uitkomst bieden.

Hulp bij betalingsproblemen
Heeft je bedrijf financiële problemen, kun je je schulden niet meer betalen en dreig je te moeten stoppen of zelfs failliet te gaan? Neem dan je bedrijf onder de loep en schakel daarbij hulp in. De gemeente waar je woont kan je helpen bij financiering, inkomensondersteuning en bedrijfsbeëindiging. Het is de wettelijke taak van gemeentes om personen met schulden te helpen. De gemeente geeft ook hulp bij het saneren van je schulden en biedt je coaching, advies, bij- of omscholing. Je kunt rechtstreeks contact opnemen met de gemeente waarin je woont.

Werken aan een oplossing hoef je niet alleen te doen. Misschien krijg je al hulp van mensen om je heen, maar weet dat er ook professionals voor je klaar staan!

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Gerelateerde artikelen