Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Je bent zelfstandig geworden om je eigen tijd te kunnen indelen en zelf keuzes te kunnen maken. Maar, sommige keuzes zijn zo complex, dat het verstandig is hierover met een specialist te praten. Want immers JIJ bent uiteindelijk verantwoordelijk voor je eindproduct. In de schoonheidsbranche heb je niet alleen te maken met juridische zaken, maar ook met hygiëne en de daarbij geldende wet- & regelgeving.

 

Regel je zaken goed
Heb jij vragen over de wet- & regelgeving aangaande een salon aan huis? Of wil jij graag weten in hoeverre jij aansprakelijk bent nadat je een behandeling hebt uitgevoerd? Of heb je vragen over het importeren van jouw producten, personeel aannemen of bijvoorbeeld een overeenkomst van opdracht opstellen? Onze adviseurs beantwoorden al meer dan twintig jaar dit soort vragen. Veel zzp’ers maken gebruik van deze service en besparen op deze manier honderden euro’s.

“Vrij, maar niet alleen. Durf te vragen.”
Onze ondernemerssupporters staan voor je klaar, stel nu je vraag.

 

ZZP Juridische service
ZZP Servicedesk heeft deze service ontwikkeld door met veel zzp’ers in gesprek te gaan. Uit die gesprekken is onder andere duidelijk geworden dat veel zelfstandigen, in onder meer de schoonheidsbranche, bovenstaande vragen hebben. De juridische service helpt zzp’ers hun zaken op orde te brengen, risico’s te verkleinen en biedt antwoorden en een klankbord.

“Het is heel fijn als ondernemer het gevoel te krijgen dat je niet alleen bent”

Speciaal voor jou meer dan 20% korting
Word nu lid van de ZZP Servicedesk Juridische service! Voor bezoekers van Beautyspot.nl hebben wij een speciale aanbieding. Je kunt nu gebruik maken van deze service voor maar € 49,- per jaar in plaats van € 72,- per jaar.

Om de kwaliteit te kunnen waarborgen, is deze service beschikbaar voor maximaal 750 zzp'ers. Wees er dus snel bij!

Vraag meer informatie aan om gebruik te maken van deze aanbieding.

Comments


Gerelateerde artikelen