Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

De schoonheidssalon realiseerde het 1e kwartaal in 2015 gemiddelde omzet van ruim 3500 Euro. Dit is nagenoeg gelijk aan de omzet in het eerste kwartaal 2014. Dit blijkt recent onderzoek onder het Beautyspot.nl Trendpanel dat maandelijks de omzet van professionele schoonheidssalons monitort.

Het conjunctuurbeeld is in april 2015 iets beter dan in maart, zo maakte het CBS onlangs bekend. Ook in de twee voorgaande maanden was een kleine verbetering zichtbaar. Vanaf de zomer van 2013 tot het voorjaar van 2014 verbeterde de conjunctuur continu, sindsdien gaat de verbetering stapsgewijs. Het economisch herstel gaat traag, maar gestaag. Het lijkt er op dat aan de dalende omzettendens in de schoonheidsbranche nu ook een einde gaat komen.

REPRESENTATIEF PANEL VOOR DE SCHOONHEIDSBRANCHE

Het Beautyspot.nl Trendpanel bestaat uit beautyprofessionals die bij de Kamer van koophandel staan geregistreerd als: “schoonheidsverzorging, pedicures en manicures”. Van de panelleden is 60% lid van Anbos. Het gaat dus vooral om de professionele salons binnen de schoonheidsverzorgingsbranche.

Meedoen aan het Beautyspot.nl Trendpanel

Ook jij kunt lid worden en mee praten over alles wat er in de schoonheidsbranche gebeurt. De uitkomsten van ieder onderzoek worden na afloop anoniem gepubliceerd op Beautyspot.nl.

Hoe werkt het Beautyspot.nl Trendpanel?

  • Circa vier keer per jaar deelnemen aan een (online) onderzoek over actuele onderwerpen;
  • Resultaten zijn altijd anoniem;
  • Lid zijn van het Beautyspot.nl Trendpanel is kosteloos
  • Kans maken op leuke prijzen na deelname aan het onderzoek

Wil jij meedoen? Stuur dan een mail met daarin je naam naar: panel@beautyspot.nl.

Comments


Gerelateerde artikelen