Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

De gemiddelde omzet van de schoonheidssalon in 2014 bedraagt bijna 40.000 Euro per jaar ofwel circa 3300 euro per maand. Dit blijkt uit recente onderzoeksresultaten van het Beautyspot.nl Trendpanel

In de eerste 6 maanden van 2014 bedroeg de gemiddelde omzet circa 3500 Euro per maand terwijl dit in de tweede helft van het jaar gezakt is naar bijna 3100 Euro per maand, een daling van 12%. Deels is dit te verklaren door de vakantiedip, maar de omzet herstelde zich onvoldoende in de maanden oktober en november. In de decembermaand werd een gemiddelde omzet behaald van 3585 Euro, dit is vergelijkbaar met de omzet in januari 2014.

Representatief panel voor de schoonheidsbranche

Het Beautyspot.nl Trendpanel bestaat uit beautyprofessionals die bij de Kamer van koophandel staan geregistreerd als: “schoonheidsverzorging, pedicures en manicures”. Van de panelleden is 60% lid van Anbos. Het gaat dus vooral om de professionele salons binnen de schoonheidsverzorgingsbranche.

Meedoen aan het Beautyspot.nl Trendpanel

Ook jij kunt lid worden en mee praten over alles wat er in de schoonheidsbranche gebeurt. De uitkomsten van ieder onderzoek worden na afloop anoniem gepubliceerd op Beautyspot.nl.

Hoe werkt het Beautyspot.nl Trendpanel?

  • Circa zes keer per jaar deelnemen aan een (online) onderzoek over actuele onderwerpen;
  • Resultaten zijn altijd anoniem;
  • Lid zijn van het Beautyspot.nl Trendpanel is kosteloos
  • Kans maken op leuke prijzen na deelname aan het onderzoek

Wil jij meedoen? Stuur dan een mail met daarin je naam naar: panel@beautyspot.nl.

Comments


Gerelateerde artikelen