Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

De schoonheidssalon realiseerde het 3e kwartaal in 2015 een gemiddelde omzet van bijna 3100 Euro per maand. Dit is een stijging van 7% ten opzichte van de omzet in het 3e kwartaal 2014 Dit blijkt uit recent onderzoek van het Beautyspot.nl Trendpanel dat maandelijks de omzet van professionele schoonheidssalons monitort. De omzet van de schoonheidssalon was in het 2e kwartaal gemiddeld 24% lager dan in het tweede kwartaal van 2015. Dit wordt veroorzaakt door de vakantieperiode.  

Beautyspot.nl Trendpanel

Het Beautyspot.nl Trendpanel bestaat uit beautyprofessionals die bij de Kamer van koophandel staan geregistreerd als: “schoonheidsverzorging, pedicures en manicures”. Van de panelleden is 60% lid van Anbos. Het gaat dus vooral om de professionele salons binnen de schoonheidsverzorgingsbranche.

Meedoen aan het Beautyspot.nl Trendpanel? 
Ook jij kunt lid worden en mee praten over alles wat er in de schoonheidsbranche gebeurt. De uitkomsten van ieder onderzoek worden na afloop anoniem gepubliceerd op Beautyspot.nl.

Als je meedoet aan het trendpanel dan vragen we je circa 4 keer per jaar om deel te nemen aan een (online) onderzoek over actuele onderwerpen. De resultaten van het onderzoek worden anoniem verwerkt.  

We vinden het leuk om een goed beeld te hebben van de professionele markt en zouden het erg op prijs stellen als ook jij meedoet. Als je dat leuk vindt, stuur dan een mail met daarin je naam naar: panel@beautyspot.nl.

0

Reacties


Gerelateerde artikelen