Volg ons op

Generic filters
Exact matches only

Even je mail checken. De laatste versie van een document bijwerken. Waar je ook bent, je kunt direct aan de slag met Office 365. Het enige wat je nodig hebt, is toegang tot het internet.

Bovendien zijn al je e-mails, agenda’s en documenten op al je apparaten direct gesynchroniseerd. Zo kun je overal werken op laptop, tablet en smartphone.

Aan de slag met Office 365 Premium

• altijd de nieuwste versies van o.a. Word, PowerPoint, Excel en Outlook
  • makkelijk documenten uitwisselen met collega’s en klanten
  • synchronisatie van e-mails, agenda’s, documenten en contacten
  • documenten bewerken op al je apparaten
  • Laptop gestolen? Je documenten zijn veilig opgeslagen in de cloud.

Wat is Office 365 Premium?
Office 365 is het nieuwe Office van Microsoft. Met Office 365 werk je vanuit de cloud. Het voordeel is dat je altijd beschikt over de laatste versie van Office en dat Office werkt op apparaten zoals tablet of smartphone. Omdat bestanden in de cloud (een centrale server) worden opgeslagen, zijn ze op alle apparaten te bewerken en in te zien. En dat is heel handig! Is je laptop stuk of ben je deze vergeten op kantoor? Je bestanden zijn altijd weer te raadplegen en te gebruiken.