Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Filosofie

Voeding is een basisbehoefte. Het zorgt er niet enkel voor dat het lichaam functioneert en de dagdagelijkse taken aan kan. Het is mede verantwoordelijk voor een gelukkige geest. Vitaminen, mineralen en spoorelementen bieden geluk, gevoelens en emoties.

Eten maakt mensen gelukkig… Samen eten maakt mensen gelukkig…

Voeding is immers een essentieel onderdeel van een gezond en sterk lichaam.

Natuurlijk is het belangrijk om te weten wat men eet. En vaak is net hier het probleem voor tal van mensen. Niet iedereen is voedingsexpert en niet iedereen weet hoeveel calorieën er in een product zitten. Diëten vergt vaak veel van mensen wat betreft kennis, smaak en doorzetting. Diëten maakt mensen dus vaak ongelukkig. En ondanks dat ze dan enkele kilo’s zijn verloren voelen ze zich zwak, moe en uitgehongerd.

NutriSculptor hoeft men geen weken of maanden vol te houden, slechts 1 dag !
Men hoeft geen calorieën te tellen, vervangmaaltijden te nuttigen of extra supplementen in te nemen. Het is geen dieet ! Met nutriSculptor heeft men geen honger, geen zin in zoets of hartig, geen last van vermoeidheid of doorzettingsvermogen.

Maar het belangrijkste aspect aan nutriSculptor is dat het de stofwisseling niet vertraagt en het lichaam niet verzuurd achterlaat. Er is concreet en zelfs gegarandeerd gewichtsverlies zonder ‘jojo-effect’ ! 

Comments


Gerelateerde artikelen