Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

De toegangsprijzen zijn bekend voor onze Beautyspot.nl trade edition 2016. En we hebben een hele leuke verrassing voor je: onze prijzen hebben wij dit jaar kunnen verlagen! Zo houd jij meer over voor je salon, of kun je bijvoorbeeld een bijdrage doen aan De Brandwonden Stichting bij het kopen van je kaartje. Beautyspot.nl nieuwsbrieflezers ontvangen vandaag een mail met een kortingscode. Heb je deze niet ontvangen? Maak dan je account aan of log in en werk je profielgegevens bij, dan ontvang je de code in maart in ieder geval nog per e-mail.

Programma in het kort

Heb jij als beautyprofessional ook zin om weer nieuwe inspiratie op te doen over de nieuwste trends op beautygebied? Laat dan al je zintuigen prikkelen bij de Beautyspot.nl trade edition. Op 9, 10 & 11 april 2016 is de beautybeurs van het voorjaar in Utrecht. Hier vind je alles voor je salon: grote cosmeticamerken, innovaties, nieuwe leveranciers, salonbenodigheden, aanbiedingen, een speciaal programma voor nagelstylisten en een speciaal programma voor specialisten in spé. Dit voorjaar staat de beurs in het teken van de 5 zintuigen. Beleef beauty echt!

Openingstijden: dagelijks van 10:00 tot 17:00 uur.
Natuurlijk in Utrecht.

Toegangsprijzen

Met een registratiecode kun je eenvoudig je toegangskaart(en) bestellen.

Een registratiecode kun je op de volgende manier bemachtigen:

  • Via de Beautyspot.nl nieuwsbrief: € 10,00 per kaartje
  • Via de Beautyspot.nl print edition: € 10,00 per kaartje
  • Via deelnemers van de Beautyspot.nl trade edition: € 10,00 per kaartje
  • Via een code uit een vakblad: € 14,00 per kaartje
  • Tijdens beurs aan de kassa: € 20,00 per kaartje

In februari en maart worden de registratiecodes door ons verspreid via deze kanalen en wij houden je uiteraard zoveel mogelijk op de hoogte.


Gratis toegang Beyond Beauty, Massagedagen en Health & Healing
Op zaterdag 9 en zondag 10 april vinden gelijktijdig met Beautyspot.nl trade edition de events Beyond Beauty, Massagedagen en Health & Healing plaats. Met jouw toegangskaart voor Beautyspot.nl trade edition heb je ook gratis toegang tot deze events.

Speciaal The Bodyguard the musical-arrangement

Na een dagje slenteren over de leukste en meest leerzame beautybeurs van Nederland, kun je er ook voor kiezen om op zondagavond 10 april 2016 met een exclusief Beautyspot-arrangement naar de hitmusical The Bodyguard te gaan. De musical is te zien in het Beatrix Theater.

Beautyspot.nl Trade Edition - The Bodyguard

Voor een bedrag van € 104,- kun je als Beautyspot.nl-bezoeker genieten van een hapje en een drankje, een diner en aansluitend The Bodyguard bezoeken. En na de show krijgt je als VIP-gast de kans om de sterrencast van de musical te ontmoeten. Leuk voor familie en vrienden: zij kunnen mee zonder dat ze een bezoek hebben gebracht aan de beautybeurs. 

Lijkt dit je leuk? Volg dan zeker onze eventpagina op facebook. Dit arrangement is nu nog niet te bestellen, maar binnenkort wel, en dat doe je dan namelijk tegelijk met je beurskaartje! 

Dit artikel is geschreven door Sophie Spanjer

0

Reacties


Gerelateerde artikelen