Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Declare lanceert de Power Duo Oil & Serum zonder emulgatoren! Deze effectieve cocktail van waardevolle mineralen en intensieve hydratatie voorziet de huid onmiddellijk van nieuwe energie en geeft haar een heldere en frisse uitstraling. Fijne lijntjes en rimpels worden gereduceerd en de huid ziet er strakker uit; met een langdurig herstellend effect.

Geavanceerde technologie
De hydro en lipiden componenten in het product worden apart bewaard in twee containers, waardoor ze geen contact maken totdat het op de huid worden aangebracht. Hierdoor komt er geen zuurstof bij het product en blijft de kwaliteit van de werkstoffen behouden. Er zijn geen emulgatoren gebruikt, die vaak de meeste allergische reacties veroorzaken, en daarom is de Power Duo uitermate geschikt voor de (meest) gevoelige huid.  Eenmaal aangebracht op de huid geeft het een beleving voor alle zintuigen! Het beste van alles– nieuwe energie voor de huid.

Wil je meer weten over de Power Duo? Bekijk dan de online folder en maak kennis met het product! Tip: bekijk de video en laat je inspireren!   

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Declaré voor jouw salon? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een informatiepakket en samples.

Comments


Gerelateerde artikelen